Κόντρα στις κυβερνητικές οδηγίες που προέβλεπαν ότι τα καταστήματα εμπορίου κατεβάζουν ρολά από την Τετάρτη, το πολυκατάστημα παιχνιδιών Jumbo στην Πάτρα επιχείρησε να παραβιάσει την οδηγία για κλείσιμο καταστημάτων. Η εταιρεία, εκμεταλλευόμενη «παράθυρα» του νόμου από το παρελθόν σχεδίαζε να λειτουργήσει κανονικά και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μεγάλες αντιδράσεις είχαν ξεσπάσει στην αγορά της Πάτρας για το «παράθυρο» που είχε βρει το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών Jumbo, στο εμπορικό κέντρο Βασιλόπουλου στην οδό Αμερικής, «σπάζοντας» την καραντίνα από το περασμένο Σάββατο και αγνοώντας προκλητικά, ακόμα και τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης.

Η εταιρεία, εκμεταλλευόμενη «παράθυρα» του νόμου από το παρελθόν, παρέβλεπε επιδεικτικά κάθε έννοια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιπλέον, σχεδίαζε να λειτουργήσει ακόμα και σήμερα, όταν το σύνολο σχεδόν του λιανεμπορίου σε όλη την Ελλάδα κατέβασε ρολά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την Τρίτη η διεύθυνση του καταστήματος στην οδό Αμερικής, προφανώς υπακούοντας σε εντολές της διοίκησης, είχε βγάλει πρόγραμμα εργασίας και ετοιμαζόταν να ανοίξει κανονικά και σήμερα. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του 1ου Αστυνομικού Τμήματος που έκανε εντατική έρευνα και την προανάκριση που ξεκίνησε κατεπειγόντως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, η επιχείρηση  ενημέρωσε  αργά το βράδυ το προσωπικό της, να μην πάει σήμερα για εργασία, καθώς κατεβάζει ρολά μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Πηγή

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο