τσακ

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε χθες το βράδυ ο Νικήτας Τσακίρογλου κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» που ανέβηκε στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων.

Παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε σύμφωνα με το agrinionews ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ο ίδιος ο Νικήτας Τσακίρογλου ζήτησε να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή και να ολοκληρώσει την παράσταση.

Η παράσταση ξεκίνησε στις 21.45, ωστόσο γύρω στις 10.30 έγινε στο παρασκήνιο αντιληπτή μεγάλη κινητικότητα καθώς ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κρέοντα εμφάνισε πρόβλημα υγείας.

Έσπευσε ιατρός, μέλη της Ομάδας διάσωσης Μεσολογγίου και άλλοι συντελεστές της παράστασης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και ο δήμαρχος για να συμπαρασταθεί στον ηθοποιό.

Ωστόσο, ενώ θα περίμενε κανείς να μην συνεχίσει την παράσταση, όπως άλλωστε τον συμβούλευσε ο γιατρός, ο Νικήτας Τσακίρογλου έσφιξε τα δόντια, βγήκε στη σκηνή και συνέχισε μέχρι τέλους.

Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και καταχειροκροτήθηκε όπως όλοι οι ηθοποιοί. Την ώρα της αποχώρησης των θεατών στο χώρο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Νικήτα Τσακίρογλου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου….

 

agrinionews

Μοιραστείτε.

1 Σχόλιο

  1. Pingback: Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Τσακίρογλου μετά την παράσταση. Υποδυόταν τον Κρέοντα στην «Αντιγόνη», αισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά επέμεινε να μεί

Αφήστε ένα σχόλιο