mpaltakos

dec 23, 2014 – flagyl for pigeons? buy fluoxetine online no prescription ; tadalafil dapoxetine india afectos adversos sertralina!

γράφουν: Κώστας Βλαχόπουλος & Θωμάς Γιούργας dec 7, 2012 – looking for prozac without prescription? no problem! buy prozac online – click here! date: 8.03.2012 nick: anatpa bula prozac doxycycline dosage webmd doxycycline hyclate 50 mg rosacea doxycycline without prescription

buy estrace online, estrace 4mg, estradiol valerate 4mg tablet. ‘’Είμαι αντικομμουνιστής.  Έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω».

*Αν παρακάμψουμε την δημοτική μορφή της γλώσσας, η φράση αυτή του Τάκη Μπαλτάκου θα μπορούσε να τοποθετηθεί στα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια.

*Ο Τάκης Μπαλτάκος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν βρίσκεται τυχαία σε μία τόσο στρατηγική θέση, δίπλα στον πρωθυπουργό Σαμαρά.

* Στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης, ο Μπαλτάκος είναι από τους ανθρώπους που τον στήριξε στα πέτρινα χρόνια όπου απείχε από την πολιτική σκηνή. Ανήκει στον ακροδεξιό πυρήνα που έχει γύρω του ο Πρωθυπουργός.

*Είναι ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το τέλος του Εφιάλτη», στο οποίο εξυμνεί την Κρυπτεία, ‘την μυστική υπηρεσία’ του αρχαίου Σπαρτιατικού στρατού, η οποία ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας του Εφιάλτη.

*Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη η σύγχρονη Κρυπτεία είναι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Όπως η αρχαία Κρυπτεία αντιμετώπιζε τους εσωτερικούς εχθρούς της πόλης, έτσι και η σύγχρονη Κρυπτεία έχει κάνει έκδηλη την πρόθεσή της να προστατεύσει την χώρα από τους «υπανθρώπους» και τους ιδεολογικούς εχθρούς της στοχοιποιώντας τους μετανάστες, τους αναρχικούς, τους ρομά, και πλέον τους κομμουνιστές.

*Ο Τάκης Μπαλτάκος αντιτάχθηκε σθεναρά στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, με προφάσεις περί αμφίβολης νομικής αρτιότητάς του.

*Πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θεωρείτο ο ιθύνων νους της εισήγησης στον πρωθυπουργό Σαμαρά για συνεργασία με μία πιο ‘’σοβαρή’’ Χρυσή Αυγή, πληροφορία που ποτέ δεν διαψεύστηκε.

 

Ποια είναι όμως η ουσία της αποστροφής «Γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής»;

Γεννιέται κανείς με αισθήματα αντιπάθειας ενάντια σε οποιαδήποτε ιδεολογία ή συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων;  Το ρητορικό όχημα του κ. Μπαλτάκου, με ή χωρίς την θέλησή του, έχει λαθρεπιβάτες τον δογματισμό, τον φανατισμό και τον ρατσισμό.

Αν κάποιος έλεγε ‘γεννήθηκα και θα πεθάνω αντισημίτης’ σίγουρα δεν θα εννοούσε ότι από μωρό έτρεφε μίσος για τους εβραίους. Η ρήση του Μπαλτάκου μπορεί να γίνει κατανοητή ως εξής: Το a priori, άλογο μίσος προς συγκεκριμένες ιδεολογίες ή ομάδες ανθρώπων, είναι πολλές φορές επιτρεπτό, ίσως και αξιέπαινο. Σε μία πιο light εκδοχή, αυτό που μπορεί να εννοεί ο Γ.Γ. του Υπουργικού Συμβουλίου είναι ότι μεγάλωσε σε αντικομμουνιστικό περιβάλλον το οποίο καθόρισε την σκέψη και τα συναισθήματά του προς συγκεκριμένες ιδεολογίες/μειονότητες, εφ’όρου ζωής.

Αυτή η εκδοχή δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη. Παραπέμπει σε εκλογίκευση του φονταμενταλισμού, ενθάρρυνση της αναπαραγωγής  ρατσιστικών στερεοτύπων και στην άκριτη αποδοχή της όποιας κατήχησης έτυχε να λάβουμε τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, χωρίς την θέλησή μας.

Το ρητορικό μονοπάτι της πόλωσης που επέλεξε ο κ. Μπαλτάκος μας απομακρύνει από την οδό της λογικής και του ανθρωπισμού, και εμμέσως απενοχοποιεί την αντικατάσταση της φράση ‘εκ γενετής αντικομμουνιστής’ με οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη φράση: εκ γενετής αντιμετανάστης, αντιομοφυλόφιλος, εκ γενετής φασίστας ή τρομοκράτης.

Του ζητάμε έστω και τώρα να ανακαλέσει την φράση τους ως ένα εξαιρετικά κακόγουστο αστείο.

Σίγουρα, ο κ. Μπαλτάκος δεν γεννήθηκε ακροδεξιός, δογματικός και ρατσιστής και ειλικρινά ελπίζουμε να μην πεθάνει ως τέτοιος.
Pharmacy online thailand! Fluoxetine 20mg online no prescription , Escrow pharmacy! Online pharmacy without script! dec 26, 2014 – muscle relaxants, baclofen online kopen , order baclofen online usa – wildlifetimes.com. fucidin reviews
tab # online drugstore india # atarax 20mg tab purchase atarax
zoloft sale generic zoloft and birth defects buy Sertraline

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο