paidi

Be part of the solution: Μάθε Πώς Μπορείς Να Συνδράμεις

Το Part of the Solution, είναι ένα εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε από μια ομάδα καλλιτεχνών, κινηματογραφιστών, τεχνικών, φίλων, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει κεντρικά ζητήματα σχετικά με το προσφυγικό, να αναδείξει πτυχές του που υποτιμούνται ή διαστρεβλώνονται, αλλά και να κινητοποιήσει αλληλέγγυα πράξη.

part-of-the-solution

Ακόμα, επιδιώκει να συνδράμει προσφέροντας την αναγκαία ενημέρωση και καθοδήγηση για τους τρόπους μέσω των οποίων μπορούμε να γίνουμε κομμάτι της λύσης του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.

”Χωρίς στήριξη από εταιρίες, ΜΚΟ, οργανισμούς, κονδύλια ή οποιαδήποτε χρηματική ενίσχυση άμεση ή έμμεση, δημιουργήσαμε τρία βίντεο (σε σκηνοθεσία Θ. Τότσικα, Ρ. Δραγασάκη, Α. Αλεξίου), ως θέση μας και ως πρόσκληση στο www.partofthesolution.gr και στην σελίδα μας στο Facebook. Μια ιστοσελίδα που μιλά για τις αιτίες του φαινομένου και όπου παράλληλα μπορεί κάποιος να δει πού και πώς μπορεί να συνδράμει τους πρόσφυγες/μετανάστες με τελικό σκοπό να καταφέρουν να ορθοποδήσουν, να αυτοοργανωθούν και να οδηγήσουν την ζωή τους εκεί που οι ίδιοι θέλουν.”

Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι ότι στο www.partofthesolution.gr μπορείτε να δείτε πού και πώς μπορούμε να συνδράμουμε τους πρόσφυγες/μετανάστες ως ίσοι προς ίσους, άνθρωποι προς ανθρώπους.
Δείτε το πρώτο βίντεο της καμπάνιας, με τον τίτλο «Παιδί» και μοιραστείτε το για ενημέρωση και πράξη. 

Image: A kiss knows no borders / Copyright: Zsíros István
Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο