lober

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπρέγιαννη

«Τραμπούκοι και περαστικοί οι φοιτητές του ΕΚΠΑ» επανέλαβε και σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ακριβώς όπως είχε δηλώσει χθες στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας. Επιπλέον επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, Θέμη Κοτσυφάκη, με μειωτικούς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει περί παιδαγωγικής και δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στους μαθητές. Επίσης επανέλαβε ότι δεν μπορεί ο καθένας να φτιάχνει σελίδες στο Facebook και να υποκινεί σε καταλήψεις και πρόσθεσε ότι θα εφαρμόσει το νόμο. Τέλος απείλησε τους μαθητές ότι θα επαναφέρει το νόμο ώστε να αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες των μαθημάτων τους από τις αργίες και τις σχολικές εκδρομές.

Η μεταπολιτευτική Ελλάδα έζησε αυτή την παρεξήγηση: να καταλύεται το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων από τραμπούκους, από περαστικούς, από ετσιθελικούς που εκλαμβάνουν το δημόσιο χώρο, ως προσωπικό ιδιωτικο-πολιτικό τους χώρο. Αυτό θα τελειώσει. Γι’ αυτό η στήριξή μας στον κ. Φορτσάκη ήταν ολοκληρωτική. Και δεν ήταν μόνο φραστική και να προσέξετε αυτή τη φράση μου σας παρακαλώ πολύ, να της δώσετε σημασία.” ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στην ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας.

«Θα εφαρμοστεί ο νόμος. Συμφωνώ με τον κ. Φορτσάκη. Τελείωσαν οι πρακτικές της μεταπολίτευσης» είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 στηρίζοντας απόλυτα τον κ. Φορτσάκη που διέκοψε τη Σύγκλητο και ούρλιαζε στους φοιτητές να βγουν έξω.

Αυθεντικό, ακτιβίστικο κίνημα η Χ.Α.(!)

Μετά από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θυμηθήκαμε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς, ο Πανεπιστημιακός καθηγητής του συνταγματικού δικαίου, πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ελλάδας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ελλάδας, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Αυθεντικό κίνημα η Χ.Α. που πραγματοποιεί ακτιβισμό» είχε δηλώσει το 2013, καθαγιάζοντας τις πρακτικές της και επιχειρώντας επικίνδυνες εξισώσεις με όσα πιστεύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «λέει ότι λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ». «Όταν τους καταγγέλλεις τους δυναμώνεις» είχε δηλώσει και καλύπτοντας απόλυτα τις πρακτικές τους είχε προσθέσει ότι «του πέρασε από το μυαλό να πάρει ο ίδιος την πραμάτεια και να προκαλέσει επεισόδιο» «αφού εκφραζόταν από την κίνηση προσωπικά» από τις μεθόδους της «ελληνικής Χεσμπολάχ» στην καταπολέμηση του παραεμπορίου (!!!)

Για το AIDS στην Ελλάδα ευθύνονται οι γυναίκες και ειδικά αυτές από την Υποσαχάριο Αφρική (!)

Οι απόψεις του Αν. Λοβέρδου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο σεβασμός που τρέφει για αυτά είναι γνωστές, αρκεί να θυμηθούμε τη διαπόμπευση των εκδιδόμενων γυναικών και ομιλία του στον ΟΗΕ (9 Ιουνίου 2011) ότι για το AIDS στην Ελλάδα ευθύνονται οι γυναίκες από την Υποσαχάριο Αφρική. Η διάταξη με την οποία διαπομπεύθηκαν οι οροθετικές γυναίκες οι οποίες σχεδόν όλες αθωώθηκαν στο δικαστήριο καταργήθηκε εν τέλει από την υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, για να επανέλθει από τον Άδωνη Γεωργιάδη, όταν ανέλαβε το υπουργείο υγείας.

Αναφορικά με τις εκδιδόμενες γυναίκες και τότε πάλι είχε ισχυριστεί ακριβώς τα ίδια, με σήμερα, ότι δηλαδή, δεν ευθύνεται ο ίδιος για την δημοσιοποίηση των ονομάτων και των φωτογραφιών, αλλά η Εισαγγελία Αθηνών, όπως άλλωστε και σήμερα δεν ευθύνεται για τους ξυλοδαρμούς στα σχολεία (Χολαργός), τις συλλήψεις (Λαμία) και την διερεύνηση για υποκίνηση και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της σελίδας στο facebook για τις καταλήψεις.

Πάντα κάποιος άλλος φταίει για τον Αν. Λοβέρδο, εν προκειμένω οι Εισαγγελείς και ποτέ ο ίδιος ή η πολιτική ηγεσία που ενίοτε υπηρετεί. Το νέο της ημέρας, επιτέλους παραδέχθηκε ότι φταίει για κάτι!!! Η ΕΔΕ που διεξήχθη για την μην παρουσία του στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου κατέληξε ότι ευθύνεται ο ίδιος και ζήτησε δημόσια συγγνώμη!!!

Πηγή

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο