Αποκαλυπτικό βίντεο

Δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.

Οπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε σήμερα, η πράξη του κ. Πελετίδη είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Αναρτούμε το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».

efsyn.gr

Μοιραστείτε.

2 Σχόλια

 1. Alex στις

  ο βίντεο λέει δημοσιεύτηκε με αφορμή τη δίκη του δημάρχου Πάτρας. Δηλαδή η “δημοσιογραφία” θεώρησε ότι τέτοια στοιχεία τα δίνουμε στη δημοσιότητα, πότε; Όταν θέλουμε να “κτυπήσουμε” αυτόν που “καίνε” (και όχι όταν τα ανακαλύπτουμε), αλλά και όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε κάποιον δικό μας.
  Και γιατί υποστηρίζεται αυτός ο δήμαρχος; Επειδή παρέβη τα καθήκοντά του (εάν αποφασίσει έτσι το δικαστήριο προφανώς) και δεν διέθεσε χώρο σε νόμιμο πολιτικό κόμμα, για νόμιμη πολιτική συγκέντρωση. Δηλαδή όλοι οι αναγνώστες του παρόντος άρθρου, δεν τους πειράζει που οι αρμόδιοι (άρειος πάγος, δικαστήρια) έχουν αποφασίσει ότι ένα κόμμα είναι νόμιμο και ένα δήμαρχος αποφασίζει ό,τι γουστάρει. Και το εκλογικεύουν, επειδή η πλειοψηφία τάσσεται μαζί τους; Το ότι είναι κομμουνιστής και το αποφάσισε για ένα ακροδεξιό κόμμα δεν τους ενοχλεί; Δηλαδή επικροτούμε πολιτικές/ιδεολογικές διώξεις;
  Ναι ρε παιδιά, κανένας δεν συμφωνεί με το φασισμό. Ούτε με το ναζισμό. Ούτε με τους μπαμπουίνους. Αλλά επικροτούμε πολιτικές διώξεις; Τόση είναι η δημοκρατία μας;
  Και εάν αύριο ένας δήμαρχος αποφασίσει ότι δεν γουστάρει τους κομμουνιστές (και αυτό λογικό μπορεί να φανεί για την πλειοψηφία). Θα πράξετε το ίδιο;
  Ακόμα και αυτό το βίντεο που θα μπορούσε να ανοίξει πολλά μάτια, με αυτόν τον τρόπο που “αξιοποιείται”, τελικά δίνει και μερικούς πόντους στη χρυσή αυγή.
  Γιατί αποδεικνύουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι και χειρότεροι, απλά ο καθένας με άλλη χροιά

 2. Το πρόβλημα δεν είναι οι ναζί, ξέρουμε πολύ καλά τι εκπροσωπούν, το πρόβλημα είναι οι 380 χιλ, φασίστες που τους ψήφισαν. Να μη ξεχνάμε ποιοι κυβέρνησαν τη Ελλάδα μετά την κατοχή και τον εμφύλιο, όλοι οι δοσίλογοι συνεργάτες των γερμανών.

Αφήστε ένα σχόλιο