Εθνικό Θέατρο | Προαποφασισμένος ο διορισμός Λιγνάδη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με το documentonews.gr, προ των εκλογών και με υπουργό Πολιτισμό την Μυρσίνη Ζορμπά βγήκε η προκήρυξη για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι 21 Μαΐου 2019.


Μία ημέρα μετά στις 22 Μαΐου 2019 έγινε συζήτηση στον Ιανό. Εκεί στο πάνελ και ο Δημήτρης Λιγνάδης όπου ο συγγραφέας και αναλυτής Γιώργος Καραμπελιάς τον παρουσιάζει ως τον επόμενο διευθυντή του Εθνικού θεάτρου.

Φωτογραφίζει μάλιστα αλλαγή υπουργού, αφού η σύζυγος Λιάκου, δηλαδή η υπουργός πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, δεν μπορεί να τον κάνει, όπως λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μάλιστα ο Γ. Καραμπελιάς λέει γελώντας ότι η παρούσα υπουργός θα πέσει. Ο Γ. Καραμπελιάς συνεχίζει να γελά δείχνοντας πως ξέρει κάτι παραπάνω, αν και ίσως φέρνει σε αμηχανία τον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πριν συμπληρωθεί ένα μήνας από τις εκλογές που κέρδισε η ΝΔ, και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου 2019, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ανακοινώνει στη Βουλή την ανάκληση της προκήρυξης της Μ. Ζορμπά, με την αιτιολογία τους λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως αναφέρει, προφανώς κατ’ εντολήν του πρωθυπουργού που είχε μοιράσει τις θέσεις προεκλογικά.

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο