ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για την Δευτερα 18/9, ημερα συμπλήρωσης 4 χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φυσσα.

Την Δευτέρα 18/9 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. 4 χρόνια μετά οι δολοφόνοι του και οι υποστηρικτές τους είναι αμετανόητοι και διεκδικούν ακόμα χώρο στην κοινωνία, προβάλλοντας ότι είναι ένα δήθεν νόμιμο πολίτικο κόμμα κυνηγημένο από το σύστημα, το ίδιο που τους εξέθρεψε για δεκαετίες και συνεχίζει να τους δίνει χώρο έκφρασης.

Στις 18/9 (ώρα 17:00) όλοι και όλες συγκεντρωνόμαστε στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με πορεία προς το Καστράκι όπου θα διεξαχθεί η συναυλία της οικογένειας Φύσσα. Καθιστούμε όλοι μαζί σαφές προς τη Δικαιοσύνη ότι δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τη συνολική καταδίκη τους και οργανωνόμαστε σαν κοινωνία ώστε να μην αφήσουμε σπιθαμή δημόσιου χώρου και λόγου στους φασίστες. (Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον το επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης)

Οικογένεια Παύλου Φύσσα

Κοινωνικό Αντιφασιστικό Μέτωπο
Ε.Κ.Χ. Φαβέλα
ΕΡΤopen
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά
Αντιεξουσιαστική Κίνηση
Εργατική Λέσχη Κερατσινίου –Δραπετσώνας
Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας
Ανοικτή Συνέλευση Περάματος
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε
Ξεκίνημα – Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
Antinazi zone
Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Μεταναστών Νοταρά
Ε.Κ.Χ. Νοσότρος
Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης
Ανασύνθεση-ΟΝΡΑ
Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα)
Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα
ΑΡΚ
Χώρος Στέγασης Προσφύγων CITY PLAZA
Φιλοξενία Προσφύγων 5ο Λύκειο Αθηνών

Μοιραστείτε.

1 Σχόλιο

  1. 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, 4 χρόνια για μια δολοφονία ανθρώπου και η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχούν κάποιοι εκτός από το φασιστικό κόμμα συμφέρον για τη μη ολοκλήρωση της δίκης; Η δίκη του Μπρέιβικ που δολοφόνισε 69 ανθρώπους ολοκληρώθηκε σε 6 μήνες.

Αφήστε ένα σχόλιο