Ακούστε το καινούριο κομμάτι του Tim Hecker: „Castrati Stack“

0

hecker

Αναμένοντας το „Love Streams“, το 8ο album του καναδού ambient/drone συνθέτη Tim Hecker και το πρώτο με την θρυλική 4AD, κυκλοφόρησε στη σελίδα του στο facebook το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς.

Το Castrati Stack είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από στρώματα ψηφιακών και αναλογικών ήχων αλλά και φωνητικών, με τη συμμετοχή της  Ισλανδικής Ensemble Χορωδίας.

Σε σύγκριση με παλιότερες κυκλοφορίες, ο Hecker εδώ ακούγεται αρκετά πιο γήινος και φωτεινός, παίζοντας περισσότερο με ζεστούς ήχους, ενώ κάνει εμφανείς τις επιρροές του από τη χορωδιακή μουσική του 15ου αιώνα.

Όλα αυτά καταφέρνουν και παραμένουν σε ισορροπία και δε βουλιάζουν στον Hecker-ικό ωκεανό απο drones, κάνοντας την ακουστική εμπειρία μοναδική.

Κωνσταντίνος Βιτσαράς για το Νόστιμον Ήμαρ.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Κωνσταντίνος Βιτσαράς

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπούδασε Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε ερασιτεχνικά στην παραγωγή αλλά και την αρθρογραφία. Τρέφεται από beats και σκοτεινά ηχοτόπια ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ενσωματωθεί από επιλογή στην πανίδα του Βερολίνου.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

12 + twenty =

Simple Share Buttons