Σε ένα καθόλου τιμητικό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση σκηνικό πρωταγωνίστησε ο Ηλίας Κανέλλης, συμπαρουσιαστής της Όλγας Τρέμη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Όταν η δημοσιογράφος πίεζε τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, για το ζήτημα του δώρου στις ιδιωτικές κλινικές, με διπλασιασμό της ημερήσιας αποζημίωσης στα 1.600 ευρώ, ο Ηλίας Κανέλλης άρχισε να φωνάζει για «πολυπρισματικά προβλήματα», βλέποντας παντού τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε τσακωμός σε ζωντανή σύνδεση του Κανέλλη με τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος», Γιάννη Μακρυγιάννη, που επίσης επέκρινε την κυβερνητική απόφαση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Όλγα Τρέμη «τόλμησε» να κάνει επίμονες ερωτήσεις στον Κωστή Χατζηδάκη, σχετικά με την κυβερνητική απόφαση για διπλάσια αποζημίωση σε ιδιώτες που διαθέτουν ΜΕΘ στο Δημόσιο. Οι ερωτήσεις έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Περιβάλλοντος, που άρχισε να παραπονιέται για την κριτική στην κυβέρνηση «την ώρα που ο διεθνής Τύπος την επαινεί».

Από τη δύσκολη θέση έβγαλε τον υπουργό ο Ηλίας Κανέλλης, που άρχισε να φωνάζει με επιχειρημα το ότι «αυτα τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ». Ακολούθησε τσακωμός με τον Γιάννη Μακρυγιάννη του «Πρώτου Θέματος», που του απάντησε «δεν γίνεται όταν θα μιλάει κανείς να τον λέτε ΣΥΡΙΖΑ, αυτή κομμένη η πλάκα». Στη συνέχεια ο Μακρυγιάννης αναρωτήθηκε ειρωνικά αν «η Όλγα Τρέμη είναι ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν;»

 

 

Πηγή

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο