ντ

 Διακανονισμό “ως άνεργος” ζητεί ο Ντινόπουλος για τα χρέη του στον ΕΔΟΕΑΠ…

Στα πράσα για εξαπάτηση του ΕΔΟΕΑΠ, πιάστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος. Το επικουρικό Ταμείο των δημοσιογράφων του ζητεί να καταβάλει περίπου 30.000 ευρώ που όφειλε να είχε πληρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα των ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών που του παρείχε το Ταμείο, ενώ δεν το εδικαιούτο.

Σύμφωνα με την ΕφΣυν, ο Αργ. Ντινόπουλος από το 2008 οπότε – κατά δήλωσή του – εγκατέλειψε το δημοσιογραφικό επάγγελμα καθώς εξελέγη βουλευτής, δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στο Ταμείο, ενώ έως σήμερα αξιοποιεί συστηματικά τις ιατροφαρμακευτικές παροχές και υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.

Κάνοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις οικονομικές του υποχρεώσεις βάσει του νόμου, παρά τις ειδοποιήσεις των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ, δεν είχε καταβάλει τα οφειλόμενα.

Μάλιστα, από τον Ιούνιο του 2013 προσπαθεί να πετύχει “διακανονισμό” των οφειλών του ως “άνεργος”.

Με την χθεσινή του απόφαση το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ τον καλεί να καταβάλει για τα 5 πρώτα χρόνια της “προαιρετικής” ασφάλισής του 17.138.86 ευρώ, που μαζί με τις προσαυξήσεις φθάνουν τις 30.000 ευρώ, αλλά και να επιστρέψει όλα τα χρήματα που αναλογούν στις ιατρικές, φαρμακευτικές και εργαστηριακές υπηρεσίες τις οποίες του παρείχε ο ΕΔΟΕΑΠ από τις 27/6/2013 έως και τις 22/10/2014.

Πηγή

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο