Στο άρθρο του, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, αφού σχολιάζει κριτικά την πρόθεση του ΜέΡΑ25 να πραγματοποιήσει πορεία, στη συνέχεια αναφέρεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καλώντας αυτόν και την ΕΛ.ΑΣ απλά να «μην τον χτυπήσουν από την αρχή», ώστε να «μην κάψουν το κωμικό στοιχείο».


Μάλιστα εντύπωση προκαλεί η περιγραφή του περιστατικού που φαντάζεται ο αρθρογράφος, που επιθυμεί «να το απολαύσει και να το περιμένει»:

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά. Ο πληθυσμός πιέζεται από τον εγκλεισμό. Πιέζεται οικονομικά, πιέζεται ψυχολογικά. Χρειάζεται άρτον, χρειάζεται και θέαμα. Αν ο Βαρουφάκης συμμετείχε σε πολυπληθή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, θα περνούσε σχεδόν απαρατήρητος. Τώρα, όμως, μόνος του, με καμιά εικοσαριά οπαδούς του, θα βρει τον εαυτό του. Μπορεί μάλιστα να κάνει και δηλώσεις. Θέλω να πω, κ. Χρυσοχοΐδη, να αφήσετε την αφήγηση να εξελιχθεί. Και στην κωμωδία το σενάριο μετράει. Μην τον χτυπήσουν από την αρχή, μην κάψετε το κωμικό στοιχείο. Αφήστε μας να το απολαύσουμε, να το περιμένουμε, να μας προετοιμάζει με την αγέρωχη έκφρασή του, να τον δούμε να περνάει μπροστά από τη Βουλή και όταν πια φθάσει στην αμερικανική πρεσβεία, εκεί η αστυνομία ας αναλάβει δράση. Πόσοι καταθλιπτικοί θα λυτρωθούν την ημέρα εκείνη από το βάσανό τους;»

The Press Project

 

Μοιραστείτε.

1 Σχόλιο

  1. Pingback: Οι Ειδήσεις σε τίτλους, 16.11.2020 | Νόστιμον ήμαρ

Αφήστε ένα σχόλιο