Ήταν Μάιος του 2019 όταν, από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, νυν βουλευτής της ΝΔ και ο Άρης Πορτοσάλτε, ζητούσαν κλείσιμο, ή και γκρέμισμα, δημοσίων νοσοκομείων της χώρας.

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού οι δυο τους σχολιάζουν επαινετικά τις πρωτοβουλιες για χειροκρότημα του ιατρικού προσωπικού από τα μπαλκόνια. «Μεγάλο χειροκρότημα – Μεγάλη ανταπόκριση για νοσοκομειακό και ιατρικό προσωπικό» έγραψε ο Παπαδημητρίου στο twitter.

Συγκεκριμένα, στα μέσα Μαϊου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είχε εκτυλιχθεί ο εξής διάλογος:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .

Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση

Την Κυριακή όμως, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία πολιτών να βγουν στα μπαλκόνια στις 21:00 για να χειροκροτήσουν το ιατρικό προσωπικό, Παπαδημητρίου και Πορτοσάλτε σχολίασαν κάπως διαφορετικά:

O Πορτοσάλτε μάλιστα, δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθεί στον «φόβο του συνδικαλιστικού μονοπωλίου» και του «κρατισμού»

Πηγή

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο