picmonkey-collage16567Καλησπέρα. Σήμερα, ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης, θα ασχοληθούμε με τις κουράδες. Οι κουράδες είναι μαγικές. Όλοι τις παράγουν αλλά κανείς δεν τις θέλει.

Κανείς; Όχι! Μια μικρή ομάδα Ελλήνων κοπρολάγνων αντιστέκεται και πάντα θα αντιστέκεται, αρνούμενη να τραβήξει το καζανάκι στις κουράδες που βλέπει γραμμένες στο διαδίκτυο.

Δώστε προσοχή σε κάτι πολύ βασικό. Μην κάνετε το λάθος και συγχέετε τις κουράδες με τα ανώνυμα σκατά που έχουν κατακλύσει τα social media. Οι κουράδες έχουν συγκεκριμένα χρώματα, σχήματα, εκφραστές και αποδέκτες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το λεγόμενο Μέτωπο της Κοινής Λογικής (ΜΚΛ). Ξέρετε, νεοφιλελέδες, ποταμίσιοι, πασοκοβενιζέλοι, κρυφοσαμαρικοί κι άλλοι τέτοιοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα παραγωγού κουράδων, που έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοπρολαγνικό κοινό, είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί με το Ποτάμι, είχε πει ότι θα αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων αλλά το μόνο που έχει καταφέρει ως τώρα είναι να γράφει ανυπέρβλητες κουράδες στο facebook.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι βαθιά πληγωμένος από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε με τις κλωτσιές και κουβαλάει μέσα του τόνους σκατών, τα οποία αποβάλλει σταδιακά με τη μορφή κακοσχηματισμένων κουράδων. Το μυστικό του Πέτρου Τατσόπουλου είναι ότι το βαρέλι με τα σκατά που κουβαλάει δεν έχει πάτο, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να τροφοδοτεί τους κοπρολάγνους του ΜΚΛ με κουράδες κι αυτοί με τη σειρά τους, σαν πρόθυμοι βόθροι που είναι, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να τις ρουφάνε και να τις τρίβουν στη μάπα μας.

Αφορμή για το τελευταίο κοπρολαγνικό κρεσέντο του Πέτρου Τατσόπουλου στάθηκε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από τη Ρωσία που είπε ότι ο Κόκκινος Στρατός έδωσε τη ζωή του για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός.

Η κουράδα που ανάρτησε ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει ως εξής:

“Αλέξη μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου. ΄Εγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο “για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός”. Μάλιστα. ΄Ακου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη. Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. ΄Οχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού. Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου.”

Επειδή λοιπόν βρέθηκαν ήδη κοντά στα 1650 άτομα που έκαναν like στην κοπρολαγνική ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου κι άλλα 380 που την κοινοποίησαν, σκέφτηκα να γράψω κι εγώ μια κοπρολαγνική απάντηση για να δούμε ποιος παράγει τις καλύτερες κουράδες. To Skouliki Tom ή ο Πέτρος Τατσόπουλος; Πάμε λοιπόν:

Πέτρο μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να δίνεις μαθήματα Ιστορίας στον Πρωθυπουργό, πρέπει πρώτα να την έχεις διαβάσει. Καταρχάς, ο Φλαμπουράρης παραδέχτηκε τη μπαρούφα που πέταξε και ζήτησε συγγνώμη. Πριν γράψεις παπαριές, κάνε μια μικρή έρευνα γιατί γίνεσαι κι άλλο ρόμπα. Έγραψες ότι ο σοβιετικός στρατός τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ το Σεπτέμβριο του 1939 και μοίρασε μαζί της την Πολωνία σε δύο φέτες. Προφανώς, αναφέρεσαι στο Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ που υπογράφτηκε τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Έχεις δίκιο. Όχι απλώς μοίρασε την Πολωνία αλλά μετά από δύο μήνες μπούκαρε και στη Φινλανδία, αφού το Σύμφωνο προέβλεπε ότι οι Βαλτικές Χώρες – εκτός από τη Λιθουανία – και η Φινλανδία θα άνηκαν στη σοβιετική σφαίρα επιρροής. Έγραψες επίσης ότι ο σοβιετικός στρατός υπηρετούσε τον Ολοκληρωτισμό. Άκου αγόρι μου, κοντεύεις να γίνει κωλόγερος, εξηνταρίζεις σιγά σιγά, τέτοιες μαλακίες δε γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις αναπαράγει το κοπρολαγνικό Μέτωπο της Κοινής Λογικής και μετά ερχόμαστε εμείς και σας βγάζουμε βούκινο στο διαδίκτυο. Δε γίνεται το κεφάλι σου να έχει μέσα μόνο σκατά. Μάθε λοιπόν ότι ακόμα κι αυτή η μοιρασιά που λέγεται ότι υπογράφτηκε αμφισβητείται, αφού το ακριβές περιεχόμενο του Συμφώνου δεν είναι καθολικά αποδεκτό και δεν τεκμηριώνεται από τα πρακτικά της συνάντησης. Αλλά ας πούμε ότι τα πράγματα έγιναν έτσι. Ξέρεις τί είναι καθολικά αποδεκτά; Όχι ε; Δεν πειράζει, θα σου πω εγώ. Είναι καθολικά αποδεκτό λοιπόν -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- ότι χωρίς το Σύμφωνο Μη Επίθεσης οι Σοβιετικοί δε θα κέρδιζαν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζονταν ώστε να εξοπλιστούν, να προετοιμάσουν τον Κόκκινο Στρατό και την οικονομία τους και να απομακρύνουν τον πληθυσμό από τα σύνορα προς τα ενδότερα της χώρας, για να αποκρούσουν στη συνέχεια την επίθεση των Ναζί, μια επίθεση που την περίμεναν μέχρι και οι βράχοι της στέπας – αυτό, δε μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Επειδή όμως μου φαίνεσαι εντελώς ανιστόρητος, μάλλον δεν το έχεις. Έτσι, ο Κόκκινος Στρατός, Πέτρο μου, δεν υπηρέτησε κανένα καθεστώς και κανέναν Ολοκληρωτισμό. Αντιθέτως, θυσίασε 10 εκατομμύρια στρατιώτες και 20 εκατομμύρια πολίτες για να νικήσει τον Ναζισμό και στη συνέχεια να απελευθερώσει κι όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Είπαμε. Είσαι ένας πουθενάς αλλά μην πας να βγάλεις και τους Έλληνες, που πολέμησαν τους Ιταλούς στα βουνά της Αλβανίας, υπηρέτες του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μεταξά. Έχει και η μαλακία τα όριά της. Κατά τα άλλα συνέχισε να γράφεις τις κουράδες σου. Και δε μας εκθέτεις, ρε φίλε. Δεν εκθέτεις κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό σου και το κοπρολαγνικό ΜΚΛ που σε αναπαράγει. Δεν είσαι άξιος αναφοράς. Είσαι ένας τελειωμένος αντικομμουνιστής. Ένα πολιτικό τίποτα. Με την αγάπη μου.

Άι στο διάολο, λέρωσα το πληκτρολόγιό μου πάλι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Πέτρο μου, εσύ δε χρειάζεται να ερμηνεύεις την Ιστορία. Περιορίσου σε αυτά που ξέρεις καλύτερα. Εξάλλου, είναι σίγουρο ότι θα άνοιγες τα πόδια σου και θα άφηνες τη Βέρμαχτ να σε σκίσει. Ντάξει, όχι όλη. Τη μισή.)

Θα βρείτε κι άλλες κοπρολαγνικές απαντήσεις στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Μοιραστείτε.

10 Σχόλια

 1. Eλένη Κ. στις

  Πω πω,το καταευχαριστήθηκα,αν και λίγο σιχαμένο αυτό με τις κου….Σκίστε τον τον πούστη,τον αλήτη,τον τύπο που δεν αγαπάει ούτε τ’άντερά του.Σίχαμα ολκής,βγαίνει στη σελίδα του στο F/b και χύνει το βόθρο που κλείνει μέσα του και θείτσες και θείτσοι τον κανακεύουν εκστασιασμένοι.Για τον Πρωθυπουργό πρέπει να πλένει το βρωμόστομά του πριν μιλήσει γιατί τον ανέχτηκε πάρα πολύ καιρό στο Σύριζα να λέει τις κουλαμάρες του και να εκθέτει τους πάντες.Αυτός κι ο Ψαριανός είναι τα απόλυτα σιχάματα της πολιτικής σκηνής μαζί με τους ναζί που ξέρουμε.Σας ευχαριστώ πολύ για το κείμενο και συνεχίστε ακάθεκτοι.

 2. Ιωάννης (Γιάννης) Ζερβουδάκης στις

  Ένα ταπεινό ευχαριστώ και μια υπόκληση στη πένα σου.

 3. Θoδωρος στις

  Ειναι και αυτος σαν τους πολλους
  εκεινους αλλους που νομιζουν ακομα, οτι ολοι οι ελληνες ειναι αμορφωτοι,η μαλλον οχι τοσο πολυ μορφωμενοι οσο ειναι αυτοι.
  Και αυτος ειναι ο λογος, που αυτοι
  οι ανωμαλοι κομπλεξικοι,βγαινουν δημοσιως και λενε οτι τους πη η
  φτωχη τους γκλαβα.Ειναι πραγματικα
  να βγης εξω, να τον βρης πουθενα εξω αυτο το βλακα το τατσοπουλο,
  και να του ριξεις φαπες.Αλλα ο κοσμακης δεν ειναι βλεπεις κομπλεξικος.Και εχει αλλα πιο σοβαρα πραγματα να ασχολιθει.φχαριστω.

 4. Ναταλια στις

  Χίλια like, μπράβο και τα συναφή, υποκλίνομαι, εκπληκτικο κείμενο όπως πάντα άλλωστε

  • σοφια ασαριδου στις

   Αυτο που διαβασα μολις τωρα τι ειδος κουραδας ειναι?Απο αυτα που εχουν βρωμισει τον τοπο!!!..ουστ..που δεν μπορειτε να αντεξετε καμια αλλη αποψη και κρητικη..

 5. Τάσος Βαγγόπουλος στις

  Μια διευκρίνηση στη καθ’ όλα σωστή απάντηση στην κουραδομηχανή.
  Το μνημείο δεν είναι αφιερωμένο στον κόκκινο στρατό αλλά στο Σοβιετικό λαό και ο Τσίπρας δεν ανέφερε κόκκινο στρατό
  Προσωπικά για μένα δεν κάνει και μεγάλη διαφορά

  • Ιωάννης Σκανδάλης στις

   Εστειλα στον ΣΚΑΊ τα 2 παρακάτω σχόλια, τα οποία τελικά, μετά από λογοκρισία, δεν τα δημοσίευσαν…

   Δημοσίευση ως Ιωάννης Σκανδάλης
   Ιωάννης Σκανδάλης • 3 λεπτά πρινΠεριμένετε, αυτό είναι σε αναμονή για έγκριση από SKAI.gr.

   Η έκφραση «Άκου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη.» για τον πρωθυπουργό της χώρας μας, εί-ναι απαράδεκτη.
   Είναι πράγματι θλιβερό να δίνεται δημοσιότητα σε άτομα που το παίζουν (ή νομίζουν ότι είναι) σπουδαίοι συγγραφείς, πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι κ.ά, και να μπουρδολογούν ασύστολα προσπαθώντας να αναδείξουν την κομπλεξική σαβούρα τους, σε βαθυστόχαστη σοφία.
   Για όσους επιμένουν να μην έχουν συναίσθηση της κομπλεξικής ηλιθιότητάς τους, και να χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πλήρης αδιαφορία.
   Με εκτίμηση
   Ι.Σκανδάλης

   Ιωάννης Σκανδάλης • μία ώρα πρινΠεριμένετε, αυτό είναι σε αναμονή για έγκριση από SKAI.gr.

   ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
   Αυτός που έχει πηδήξει την μισή Αθήνα, εμφανίζεται μαζί με κάποιον Αρη στην τηλεόραση να κατακεραυνώνουν τους πάντες με ψευτοδιλήμματα της συμφοράς. Τυπικό παράδειγμα το παρακάτω, η «λογική!!!» βάση του οποίου επαναλαμβάνεται διαρκώς.
   «Συμβαίνουν δύο πράγματα: ή ο Τάδε λέει ψέμματα και μας δουλεύει, ή είναι χαζός και δεν ξέρει τί λέει». Και αν μεν είναι χαζός, ας το πει απ’την αρχή, αν όμως μας δουλεύει, να ξέρει ότι δεν θα το ανεχτούμε!!!»
   Ετσι π.χ. ο Τάδε ή είναι άθεος όπως δήλωσε, ή μας δουλεύει όταν πάει στο Αγιο Ορος, κλπ κλπ. Η πολιτική του Τάδε ή είναι λάθος, ή είναι ψεύτης και ας μας πει τί συμβαίνει. Γιατί αποφεύγει να πει καθαρά τι συμβαίνει από τα δύο….
   Η βλακεία φθάνει στο αποκορύφωμά της, όταν κάποιος «διακεκριμένος» (!) δημοσιογράφος καλούσε τον … εισαγγελέα εναντίον του Καμμένου που είπε: «λυντσάρετε τον Πάχτα» (!), με το ΓΕΛΟΙΟ επιχείρημα ότι …προέτρεπε τους κατοίκους της Χαλκιδικής ΠΡΑΓΜΑΤΙ να … τον λυντσάρουν, αγνοώντας (δήθεν!) ο διαπρεπής (?) δημοσιογράφος ότι στην κοινή εκφορά του λόγου χρησιμοποιούμε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ εκφράσεις: «θα του κόψω τα πόδια», «θα τον τσακίσω», «τον
   έφαγαν τον υποουργό», έγινε η «αποκαθήλωση» του διευθυντή, «μην με σταυρώνεις, τώρα», «τον έκανε με τα κομματάκια, κιμά», «κόψτε του τα φτερά», κλπ κλπ.
   Για να γελάσουμε (;) λίγο, θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, κάποιον φωνακλά και ερειστικό πολιτικό που είχε εκπομπή στην τηλεόραση βρίζοντας πολλούς πολιτικούς. Τον άκουγα για πλάκα, όπως κάνω τώρα με τον Πέτρο. Ελεγε
   λοιπόν: «Ολοι οι βουλευτές στη Βουλή, και οι 300, είναι … κίναιδοι! Ακούτε
   κυρίες και κύριοι; Τους προκαλώ λοιπόν, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, να μου
   προσκομίσουν βεβαιώσεις από σεξολόγο ότι δεν είναι … κίναδοι! Την επόμενη
   εβδομάδα, θριαμβολογούσε: «Τί σας έλεγα, κυρίες και κύριοι; Αποδείχτηκε ότι και
   οι 300 βουλευτές είναι κίναιδοι, αφού ούτε ένας δεν … τόλμησε (!) να μού φέρει
   τη βεβαίωση που ζητούσα!!!!»
   Ετσι λοιπόν, ο αγαπητός Πέτρος κάνει την τρίχα τριχιά, μόνο και μόνο για να ακουστεί. Οταν λοιπόν ο Τσίπρας είπε ότι ο σοβιετικός στρατός πολέμησε τον Ολοκληρωτισμό, δεν είπε καμμιά ανακρίβεια, αφού πολεμώντας τον Ναζισμό, πολέμησε και τον Ολοκληρωτισμό που εξέφραζε ο Ναζισμός. Εκείνη τη στιγμή ο Τσίπρας εστιαζόταν στον Ολοκληρωτισμό ως μια έκφραση του Ναζισμού, ως το κύριο χαρακτηριστικό του. Και καλύτερα που ανέφερε «Ολολκληρωτισμό»
   και όχι «Ναζισμό», επειδή στην εποχή μας κινδυνεύουμε λιγότερο απο «ναζισμό»
   και περισσότερο από «ολοκληρωτισμό», μέσω του πλήθους των ηλίθιων συγγραφέων, πολιτικών αναλυτών, δημοσιογράφων και λοιπών δημοσίων προσώπων που μπουρδολογούν ασυστόλως και .. ανεγκεφάλως…
   Κατά τα λοιπά, οι κατινίστικοι χαρακτηρισμοί «φλούφλης γυμνασιόπαις», παρόλο που προκαλούν αηδία, φαίνεται ότι είναι το δείγμα γραφής του «συγγραφέα» κ. Τατσόπουλου.
   Και σ’ανώτερα!
   Με εκτίμηση
   Ι.Σκανδάλης

 6. Πόπη στις

  KΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ! Aν μη τι άλλο έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του κατάπτυστου και το δικαίωμα στη ροχάλα μας! με άλλα λόγια μην ασχολείστε και κυρίως μην πέφτετε στην παγίδα να αναδημοσιεύετε τις μαλακίες του του δίνεται κύρος.

 7. Στελιος στις

  Απλα ποναει που τον εδιωξαν απο τον Συριζα, και τωρα βγαζει χολη. Εαν ηταν ακομα στον Συριζα ο Τατσοπουλος δεν θα ειχε κανει κανενα σχολιο.
  Τα καλα και τα συμφεροντα…!!!

Αφήστε ένα σχόλιο