Θηβαίος: “Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει παξιμάδια και ελιές”

2

thivaios

Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στο “Πρωινό” και σημείωσε για άλλη μια φορά ότι “μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε”.

Αναφερόμενος στη φράση που είχε δώσει σε προηγούμενη συνέντευξη, ότι οι «νέοι δε δουλεύουν από επιλογή» είπε:

«Έδωσα απλά μια συνέντευξη στην οποία μίλησα πολύ ειλικρινά όπως θα μιλούσα σε μια παρέα με  φίλους μου, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους» απάντησε.  «Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και τσαλακώνω την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια», συμπλήρωσε.

«Είτε συνέβη, είτε δε συνέβη, πραγματικά εμένα μου κάνει το ίδιο» πρόσθεσε. Και συνέχισε, «είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου και μια χαρά με όλους όσους μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σε σχέση με το σχόλιο το οποίο είχε κάνει για το ότι «θα μπορούσε να ζήσει την οικογένεια μου με 5 ή 15 ευρώ είπε χαρακτηριστικά:

«Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε».

alfavita.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

2 Comments

 1. Παναγιώτης Νικητόπουλος on

  Γιατί αναπαράγετε ότι λέει αυτός ο αναπαραγωγικός αδένας.Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε πικραμένου διασκεδαστή.

 2. ΓΙΩΡΓΟΣ on

  Αν κατάλαβα καλά
  «Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε»…….
  Με βάση τις λίγες και ποταπές γνώσεις που έχω (μπροστά στον ΤΙΤΆΝΑ μορφώσεως , Χρήστο Θηβαίο), στο 1 άτομο της πενταμελής οικογένειας αντιστοιχεί :
  5/5=1 παξιμάδι , 3/5= 0,6 ελιά, και 1/5 = 0,2 ντομάτα….
  Και θες να μας πεις ότι εσύ κάνεις ένα γεύμα την ημέρα, το οποίο αποτελείται από 1 παξιμάδι, το 0,6 από 1 ελιά και το 0,2 της ντομάτας?
  Αφού δεν είναι ανάγκη να τρως αρνί κάθε μέρα…………
  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΗΒΑΙΟ!!!!
  ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!!!

Αφήστε Ένα Σχόλιο

ten + five =

Simple Share Buttons