μαηκ

12 Ιουνίου 2016, Ορλάντο Φλόριντας στις ΗΠΑ, μαζική δολοφονία 49 νεκρών σε κλάμπ της πόλης. Σε ένα κλάμπ όπου διασκέδαζαν άντρες και γυναίκες gay και όχι μόνο.

Δράστης ένα νέος Αμερικανός, Αφγανικής καταγωγής, με αμέτρητες προσπάθειες να μπει στην αστυνομία της κοινοπολιτείας και εργαζόμενος στην μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία ασφαλείας. Έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας καθώς δεν υπάκουσε στις εντολές σύλληψης. Η πράξη του δεν ήταν οργανωμένη επίθεση αυτοκτονίας από το Ισλαμικό χαλιφάτο αλλά κάτι χειρότερο. Ήταν απλώς εμπνευσμένος από την δράση των Ισλαμοφασιστών και είχε υιοθετήσει πλήρως την ρητορική τους.

Σε 76 χώρες του πλανήτη, η ομοφυλοφιλία ανδρών και γυναικών, διώκεται ποινικά. Οι ποινές αφορούν φυλάκιση, από 1 έτος έως ισόβια, καταναγκαστικές εργασίες, εγκλεισμό, λιθοβολισμό, μαστίγωμα και φυσικά θανατική ποινή.

Όλες οι υπάρχουσες θρησκείες και τα δραστήρια δόγματα ανά τον κόσμο, καταδικάζουν και κατατάσσουν την ομοφυλοφιλία ως θανάσιμο αμάρτημα, ως διολίσθηση από το πρέπον.

Φασιστικά καθεστώτα, βασιλείες, αυτοκρατορίες, τυραννίες, στην εποχή μας αλλά και στο παρελθόν, το είχαν ως βούτυρο στο ψωμί τους.

Σε μια εποχή πλήρους επιστημονικής τοποθέτησης και προσδιορισμού από τη διεθνή ιατρική κοινότητα, ο κόσμος αυτός που γεννάται, αναπαράγεται, εξελίσσεται και προχωρά, δεν αποφάσισε ακόμη να αφήσει πίσω τις ‘’παιδικές ασθένειες’’ των προηγούμενων γενεών και συνεχίζει να πορεύεται ανάμεσα σε ιδεοληψίες, ιερατεία, μαντζούνια, σύμβολα, αίμα.

Το αίμα, αυτό που δεν χορταίνεται, αυτό που συντηρεί την αδυναμία του συνειδητού να σκέφτεται. Το αίμα λοιπόν. Που πάντα θα χύνεται άδικα, χάριν της αισθητικής των κλειστών συνειδήσεων, της έλλειψης παιδείας, της ατροφικής διαπαιδαγώγησης. Χάριν του κοινωνικού γίγνεσθαι, του καθωσπρεπισμού και της ψευτοεικόνας.

Ο κόσμος σας βρωμάει, όπως βρωμάει και το εγώ σας. Και σας το βρώμισε το περιβάλλον σας, η θρησκεία σας, τα πρότυπά σας. Και αν δεν συναισθανθείτε τη βρώμα σας, βρώμικα παιδιά θα μεγαλώσετε. Που θα συνεχίζουν να βρωμίζουν τον κόσμο και με την βρώμικη νοοτροπία τους θα εμπνέουν δολοφόνους, που απλώς θίγεται ο ‘’ανδρισμός’’ τους. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με εσάς. Η άχρηστη παρουσία σας στον κόσμο, στην κοινωνία.

Σκληρό; Δεν πειράζει… Η δική σας σκληρότητα κάνει το αίμα να ρέει και ας μην το αντιλαμβάνεστε.

Fidelio

 

Αρχική δημοσίευση στο wmofonia.wordpress.com

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο