Σύλληψη και ξυλοδαρμός Υποψήφιου Διδάκτορα του ΑΠΘ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως καταγγέλλει η συλλογικότητα “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη”, χτες, μετά την τεράστια Πανεκπαιδευτική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί δημιούργησαν τεχνητή ένταση με κρότου – λάμψης, κυνηγητό και συλλήψεις. Προχώρησαν, μάλιστα, σε ξυλοδαρμό και σύλληψη υποψήφιου διδάκτορα του ΑΠΘ έξω από το Πανεπιστήμιο, με κριτήριο την εμφάνιση του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σύλληψη Υποψήφιου Διδάκτορα του ΑΠΘ!

Αυτός είναι ο προάγγελος της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Σήμερα μετά την τεράστια πανεκπαιδευτική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, οι εντολοδόχοι της κυβέρνησης βγήκαν παγανιά (όπως και σε άλλες πόλεις) για να «ελέγξουν», να τραμπουκίσουν, να δημιουργήσουν ένταση από το πουθενά.

Στην Θεσσαλονίκη, όπως θα δείτε και στο βίντεο χτυπούν και συλλαμβάνουν υποψήφιο διδάκτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ την ώρα που πήγαινε στο πανεπιστήμιο, δηλαδή στη δουλειά του, προφανώς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Δεν θα τους άρεσε η εμφάνιση του; Ή τι δουλειά μπορεί να είχε στο πανεπιστήμιο; Προφανώς δεν θα σκεφτούμε πως και τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι που πληρώνονται για να τραμπουκίζουν και να δέρνουν.

Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, που μιλά για τους άριστους, το braindrain κοκ. και την επόμενη στιγμή χτυπά φοιτητές και εργαζόμενους. Είναι η ίδια ακριβώς υποκρισία της αντιμετώπισης των ηρώων υγειονομικών, και των διώξεων τους όταν διεκδικούν τα αυτονόητα.

Δεν θα σας περάσει! Να αφεθεί ελεύθερος δίχως κατηγορίες ο Υποψήφιος Διδάκτορας του ΑΠΘ! Κάτω το ν/σ Κεραμέως. Έξω η αστυνομία από τις σχολές!

Πηγή Βίντεο: @Lydia Vyrla

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο