Μάρτυρες αστυνομικής βίας γίναμε για πολλοστή φορά μέσω video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Νεαρός διαδηλωτής κυνηγήθηκε από αστυνομικούς έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί φαίνονται να τον τραβούν βίαια, ενώ οργισμένες αντιδράσεις ακούγονται από κατοίκους της περιοχής που ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τον φοιτητή καθώς βρίσκεται έξω από το σπίτι του.

Στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς του διαδηλωτή, όπως και η αδερφή του, οι οποίοι απωθούνται επίσης από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί να ρίχνουν στο έδαφος την μητέρα του διαδηλωτή και να κυνηγούν με γκλοπ την αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του νεαρού είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού για να συνοδεύσει τον γιο του κατά την σύλληψη του. Εκεί αισθάνθηκε δυσφορία και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς φέρεται να είναι και ο ίδιος υπό σύλληψη.

 

Μοιραστείτε.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιάννης Μπάκος

Ο Γιάννης Μπάκος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Μάρκετινγκ, μα το πάθος του είναι η μουσική. Παλεύει να πείσει τους πάντες πως και η ματαιότης έχει το νόημα της, απλώς βρίσκεται μεταξύ κενού, γνώσης και πληροφορίας.

1 Σχόλιο

  1. Pingback: Ειδήσεις σε τίτλους, Τετάρτη 18.11.2020 | Νόστιμον ήμαρ

Αφήστε ένα σχόλιο