Λίγες μέρες πριν το πρώτο σχολικό κουδούνι, 74 παιδιά νηπιαγωγείου θα βρεθούν σε κοντέινερ, αφού οι υπάρχουσες δομές δεν αρκούν.

Τα κοντέινερ στήθηκαν σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, με την καταλληλότητά τους να εγείρει προβληματισμό κι ανησυχία.

Σε κοντέινερ αντί ενός κανονικού σχολείου θα στεγαστούν τη νέα σχολική χρονιά 74 μαθητές νηπιαγωγείου στου Ζωγράφου. Τα σχολεία ξεκινάνε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και οι μαθητές νηπιαγωγείου στου Ζωγράφου θα στεγαστούν σε κοντέινερ που στήθηκαν σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ο Δήμος Ζωγράφου πέρυσι δεν εφάρμοσε τη δίχρονη προσχολική αγωγή. Φέτος βρήκε τη λύση με τα κοντέινερ, γεγονός που, όπως ήταν εύλογο, έχει αναστατώσει τους γονείς των παιδιών. «Οι υπάρχουσες δομές στο Δήμο μας δεν αρκούν για να εφαρμοστεί η προσχολική αγωγή», δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πατέρας μαθήτριας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δήμος Ζωγράφου πέρυσι δεν εφάρμοσε τη δίχρονη προσχολική αγωγή. «Ο χώρος είναι άκρως ακατάλληλος. Τα παιδιά είναι αρκετά που πρέπει να έρθουν και να στεγαστούν σε αυτά τα υποτιθέμενα κτίρια», ανέφερε η Πόπη Μακρυγιάννη, μητέρα μαθητή.

ΠΗΓΗ

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο