Τη συμπαράσταση εργαζομένων, άνεργων, σπουδαστών, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων και μικροαγροτών στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών, ζητά το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας.

Τους ενημερώνουν για τον αγώνα που κάνουν και τους καλούν, ενόψει της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει για τις 10 και 11 Γενάρη, να παρευρεθούν στη μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Γενάρη στις 12 μ., στην πύλη του εργοστασίου της ΛAΡKO, στη Λάρυμνα.

«Για να ανοίξουμε και από κοντά μια τέτοια κουβέντα, δηλαδή με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε όλοι μας μια καλύτερη ζωή», σημειώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας προσθέτοντας ότι «οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ κόντρα στη βαρυχειμωνιά των ημερών θα είμαστε στη πύλη του εργοστασίου και σας περιμένουμε να μας ζεστάνετε με την παρουσία σας».

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ εκφράζει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΛαμίαςΣτην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι θα παρευρεθεί στην μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι των εργολαβιών την Τετάρτη 11 Γενάρη, «για να ανοίξουμε και από κοντά μια τέτοια κουβέντα, δηλαδή με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε όλοι μας μια καλύτερη ζωή».

Εξάλλου την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ εκφράζει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας.

 

902

 

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο