tsolo

Η εκλογική κάλπη στις επερχόμενες εκλογές έχει την αλληγορική μορφή πρωκτικής εισόδου του πρώην (και δυνητικά -ω μη γένοιτο- μελλοντικού) καθεστώτος.

Παραβλέποντας τις αισχρές τακτικές που χρησιμοποιεί η πρώην κυβέρνηση Σαμαρά με το Γκεμπελιστικό πρόγραμμα τηλετρομοκράτησης των αφελών και νοητικά ανυπεράσπιστων σπιτονοικοκυρέων, οι συνθήκες οξύνουν ακόμη περισσότερο καθιστώντας ακόμη πιο αδύνατη μια θεωρητική αλλαγή του πολιτικού τοπίου στο υπάρχον πλαίσιο. Με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, παρά το νομοθετικό πλαίσιο που προβλέπει ότι οι γεννηθέντες το έτος 1997 από τις 1/1/2015 έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, αυτήν την φορά θα κάτσουν στα σπίτια τους να συνεχίσουν την παρακολούθηση του προγράμματος διανοητικής λοβοτομής που υφίστανται από τα παιδικά τους χρόνια στα κανάλια της διαπλοκής.

Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012 όλοι όσοι είναι γεννημένοι από τις 1/1/1997 έως τις 31/12/1997 έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν στα εκλογικά κέντρα, που θα έπρεπε να είναι εγγεγραμμένοι, και να ψηφίσουν για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση, επικαλούμενη τεχνικούς λόγους, απορρίπτει με απολυτότητα αυτό το ενδεχόμενο με πρόσφατη ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ. Όπως ήταν φυσικό, και αν μην τι άλλο αναμενόμενο, το ζήτημα θα λειτουργήσει αδιαπραγμάτευτα όπως διατάσσει η ήδη απολυμένη κυβέρνηση του Σαμαρά, αφού ενεργεί κατά κανόνα πραξικοπηματικά και αντί-δημοκρατικά, αδιαφορώντας υπαρξιακά για το αν κάποιοι πληβείοι νομίζουν ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα από μια πολιτική δύναμη που τρώει τα νύχια της μετρώντας τις μέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση.

Οι υπεύθυνοι για αυτήν την πραξικοπηματική και ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα πολιτική απόφαση είναι τα γνωστά λαμόγια της πολιτικής σκηνής, από την μια άκρη του κυβερνητικού πεζοδρομίου έως την άλλη. Ποζάρει στα μπροστά ο τρισμισητός Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος ήταν ενήμερος για το ζήτημα από τον Σεπτέμβριο,  ως τότε αρμόδιος υπουργός, και δεν προέβη σε καμία κίνηση επίλυσης του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε διαδικτυακά Media. Ακολουθεί όλο το υπόλοιπο κυβερνητικό σκυλολόι, που τυραννικά εξακολουθεί να ωθεί στην αγχόνη έναν ολόκληρο λαό και έπειτα η τοπική αυτοδιοίκηση. Το πρόβλημα που πρόεκυψε είναι το εξής: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα τα ονόματα των νέων εκλογέων στους εκλογικούς καταλόγους του αρμόδιου υπουργείου και, όπως υποστηρίζουν, δεν προλαβαίνουν σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να τα έχουν έτοιμα έως τις 10 Ιανουαρίου, που είναι καταληκτική ημερομηνία αποστολής των εκλογικών καταλόγων για να συσταθούν τα εκλογικά τμήματα.

Όλα αυτά βέβαια είναι κάτι εξοργιστικές παπαρίτσες ενδεδυμένες στο glitter της δικαιολογίας, τις οποίες λένε μεταξύ τους και χασκογελούν χαιρέκακα πίσω από τις πλάτες 100.000 νέων ανθρώπων, με (εσφαλμένα ή μη) όνειρα και προθέσεις βελτίωσης της μελλοντικής τους ζωής.

Ο μοναδικός και πραγματικός λόγος για τον οποίον το κυβερνητικό καθεστώς αρνείται το δικαίωμα του εκλέγειν 100 χιλιάδων νέων ανθρώπων , είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα η ψήφος τους θα λειτουργήσει συμβολικά ως ένα αιχμηρό Dildophallic sex toy, σε μια εκλογική κάλπη που εν προκειμένω θα είναι η πρωκτική είσοδος του κυβερνητικού καθεστώτος. Φοβούνται μήπως και τους ξεσκίσουν τις εσωτερικές κοιλότητες χιλιάδες νέοι άνθρωποι, που έχουν καταλάβει τι κουμάσια είναι και δεν γουστάρουν να τους βλέπουν ούτε κρεμασμένους ανάποδα πάνω από πεινασμένους κροκοδείλους (Εντάξει! Μπορεί και να θέλουν…).

Όπως προβλέπουν οι αμετάκλητα προγραμματισμένες κυβερνητικές αποφάσεις οι νέοι θα πρέπει να κάτσουν στο σπίτι τους και να κωλοβαρέσουν ανελέητα, παρακολουθώντας ωχαδερφιστικά την ζωή τους να τους προσπερνά για άλλη μια φορά, κουνώντας το μαντήλι της συμφοράς, και συμφοράς, και συμφοράς.

Ανεξάρτητα από το αν οι νέοι θα ψήφιζαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ποτάμια ή βρούβες και λοιπές πολιτικές επιλογές πλήρως ελεγχόμενες από το βάναυσο κτήνος της οικονομικής και πολιτικής υποδούλωσης της Ελλάδας, η απόφαση των πολιτικών ιθυνόντων να απαγορεύσουν -αναμφίβολα δολίως- το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη ευνομούμενης χώρας να ψηφίζει ό,τι και όπως γουστάρει, έχει προσθέσει ένα ακόμη εγκληματάκι στο καταλογάκι, που οι αφοριστικά αρνούμενοι να συνεργαστούν με το καθεστώς κρατούν.

Προσωπικά, και εντελώς προκλητικά, αποκλειστικά στα αρχίδια μου το ότι δεν θα ψηφίσω σε αυτές τις εκλογές, όντας ένας από αυτούς τους 100.000. Θα κοιμηθώ πιο ήσυχος το βράδυ που δεν θα φέρω την τεχνητή ευθύνη-άχθος, που χρόνια τώρα δημιουργήσατε όλοι εσείς για το κακό μου, σφετεριστές του ζην.

Μοιραστείτε.

2 Σχόλια

  1. Ορυμαγδός στις

    Κάτω από 30 πρέπει να απαγορευτεί η ψήφος.Δεν έχει πήξει το μυαλό και κουβαλάτε και πολλές ορμόνες, ειδικά όσοι δεν έχετε γκόμενες.Μπράβο στον Αντωνάρα Σαμαρά που προστατεύει τη δημοκρατία.

  2. Γεννημένος πριν το 1997. στις

    Ρίξεις δε ρίξεις ο Τσίπρας θα βγει.Επειδή όμως είσαι παιδί τζιμάνι θα ρίξω για πάρτη σου έναν ψόφο στο ΕΠΑΜ.

Αφήστε ένα σχόλιο