Σαν σήμερα, πίσω στο 1999, το Βασιλικό Ταχυδρομείο της Μεγάλης Βρετανίας τιμά τον σπουδαίο Freddie Mercury, χαρίζοντας το όνομα του στην σειρά γραμματοσήμων των 19p.

freddie-mercury

Ο Freddie Mercury, που έφυγε από την ζωή το 1991, ήταν μεγάλος συλλέκτης, με την συλλογή του να αγοράζεται δύο χρόνια μετά τον θάνατο του, από το Βασιλικό Ταχυδρομείο. Το γραμματόσημο αναδεικνύει την συμμετοχή του στο “Live Aid” του 1985, την μεγαλύτερη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε ποτέ στην Αγγλία, υπό την καθοδήγηση του Bob Geldof.

Για την ιστορία, το γεγονός ότι στο βάθος φαινόταν και ο ντράμερ των Queen, Roger Taylor, προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις, καθώς για λόγους παράδοσης, τα μόνα εν ζωή πρόσωπα που επιτρέπεται να εμφανιστούν σε γραμματόσημα είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Το “The Show Must Go On” είναι το τελευταίο κομμάτι στον δίσκο των Queen “Innuendo” και κυκλοφόρησε σαν single έξι μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατο του Freddie Mercury, γνωρίζοντας όμως πραγματικά μεγάλη επιτυχία αμέσως μετά τον χαμό του χαρισματικού frontman, στις 24 Νοεμβρίου 1991.

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο