Χρύσα Ρώπα: Δημήτρη αυτοί δεν σε ξέρανε, εσύ την Μενδώνη την ήξερες;

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σπουδαία ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, με ανάρτηση της απευθύνεται στον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή την δήλωση του πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ κ. Μπιμπίλας είναι ένας μέτριος ηθοποιός και γι’ αυτό στοχοποιήθηκε.


Ρε Δημητράκη γιατί μας είπες μέτριους ηθοποιούς που θέλαμε να μας πάρεις στη δουλειά σου στο θέατρο σου δηλαδή και εσύ δεν μας έπαιρνες;

Με πλήγωσες πολύ… γιατί παλιά και εμάς τους μέτριους μας άφηναν να παίξουμε στο θέατρο σου στην παράσταση ΒΑΚΧΕΣ ας πούμε σε σκηνοθεσία του σπουδαίου αείμνηστου Σεβαστίκογλου.

1984 ήμασταν 34 μέτριες ηθοποιοί που χρόνια μας τιμά το κοινό και το ευχαριστούμε.

Όχι δεν καλούμε στις πρεμιέρες τους πρωθυπουργούς ούτε έρχεται στη Επίδαυρο με ελικόπτερο ίσως επειδή εμείς λόγω πανδημίας 12 μήνες δεν μπορούμε να παίξουνε ούτε να κάνουμε πρόβες.

Εκτός από ρόλους και σκηνοθεσίες αποφάσισες να καθαρίσεις και το θέατρο σου από τους μέτριους. Και καλά έκανες, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για μας τους μέτριους να παίζουμε με εσάς τους πολυτάλαντος άξιους και άριστους.

Αλλά τώρα μαθαίνω ότι εσύ τότε 1984 αιμόφυρτος μεταφέρθηκες από καλό σου φίλο στα επείγοντα. (Μην βλέπεις που τώρα κάνει την πάπια.)

Άλλα και γενικότερα.

Μην βλέπεις που ακόμα σε καλύπτουν, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το αύριο. Μπορεί τότε να αποσύραν την μήνυση αλλά μείναν τα δακτυλικά αποτυπώματα… Αυτό το λέμε ποινικό μητρώο. Στη περίπτωση σου σπουδαίο βιογραφικό.

Για αυτό το κακό σωματείο τώρα έστησε αυτή τη σκευωρία να σε καταστρέψει. Από μίσος και φθόνο για τα τεράστια ταλέντα σου.

Αλλά δεν είδα κανέναν από τους ταλαντούχους συνεργάτες – φίλους σου τους μη μετρίους που επέλεξες τότε να βγει έστω ένας να σε υπερασπιστεί. Αν μη τι άλλο τόσα χρόνια τι σκατά φίλοι είσαστε τι λέγατε μεταξύ σας, πόσο ταλαντούχοι είστε;;;

Μπράβο,έλλειψη θεματολογίας… Δεν το περίμενα αυτό από τόσο σοβαρά καλλιεργημένα παιδιά του θεάτρου και του πνεύματος.

Οι δικοί σου μούγκα.

Εν αντιθέσει με όλο το υπόλοιπο θέατρο που όλη μέρα μιλούν για σένα που όλοι ξέρανε όλοι άκουγαν όλοι όλοι όλοι όλοι.

Πως γίνεται αυτό ρε Δημητράκη. Τίποτα δεν πήρε το αυτί σου;;;; Δεν έμαθες τι γίνεται εδώ έξω;;;

Γιατί εμείς πάλι για σένα τα μάθαμε όλα ότι είσαι νηφάλιος ευγενικός ήρεμος τι έφαγες τι βιβλίο διαβάζεις κλπ. Όλα σου λέω. Σε ποια σελίδα είσαι, όλα. Εσύ δεν έμαθες ότι εμείς οι έξω οι μέτριοι ντραπήκαμε, σοκαριστήκαμε, σιχαθήκαμε;;;

Δεν άκουσες ότι η παιδεραστία δεν είναι αρρώστια;;;
Δεν κατάλαβες ότι για αυτό σε έχουν κατηγορήσει. Δεν κατάλαβες ότι δεν είναι θέμα ημερομηνιών.
Δεν κατάλαβες ότι η Μενδώνη σε άδειασε;;;
Βέβαια δεν ήσουν φίλος της δεν σε ήξερε αλλά σε εκτιμούσε πολύ.

Εν αντιθέσει με τις άλλες δυο σχολές που πήρες τον μπουλο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Εκεί μάλλον σε φθονούσαν πάλι. Για να μην σου πω ότι και εκεί ήταν δάκτυλος των μετρίων του σωματίου από φθόνο για το γνωστό τεράστιο ταλέντο σου. Άσε που εκεί γίνεται και περίεργη διαχείριση των οικονομικών.

Τους αποκαλείς λαμόγια;;; (Μην τους καλύπτεις άλλο, πες τα όλα.)

Εν μπάσει περίπτωση πολύ με πλήγωσες δεν ήταν κομψό από μέρους σου να μας πεις μετρίους ηθοποιούς

Υ. Γ.και εν πάσει περίπτωση Δημητράκη μου, δεν ήξερα τίποτα όχι τίποτα ΤΙΠΟΤΑ αλλά τώρα ΕΜΑΘΑ. Και νοιώθω προνομιούχα κατά κάποιον τρόπο που μου δίνεται και μένα και πολλούς άλλους υποθέτω η ευκαιρία να έχω τηά τιμή να μιλάω με ένα παιδί του Αρσακείου.

Ααααα, αυτοί δεν σε ξέρανε, εσύ την Μενδώνη την ήξερες;;; Όχι, βρε μη φοβάσαι δεν θα το πω πουθενά δεν είμαι Σύριζα εγώ.

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο