Από την Leia Organa Solo

Καλησπέρα σας.

Είμαι η Leia, είμαι γεννημένη με τα βιολογικά χαρακτηριστικά του θυληκού ανθρώπου (σύμφωνα με την κοινή γνώμη είμαι γυναίκα), είμαι καλά, και ΑΥΤΟπροσδιορίζομαι ΚΑΙ ως ερωτικό αντικείμενο.

Σύμφωνα με αυτό το κείμενο  δεν θα έπρεπε να ΑΥΤΟπροσδιορίζομαι έτσι καθότι αυτό σημαίνει ότι  «υποβαθμίζω την υπόστασή μου, γκρεμίζω μέσα μου κάθε φεμινιστικό τείχος αξιοπρέπειας και «δωρίζομαι»» . Ναι, ακριβώς αυτίο αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο που κατά τα άλλα αντιτίθεται στο σεξισμό.

Και εγώ ως γυναίκα που ΑΥΤΟπροσδιορίζομαι ως ερωτικό και σεξουαλικό αντικείμενο (και υποκείμενο μη σας πω) έμαθα ότι δεν είμαι πλέον φεμινίστρια και ότι δεν μπορώ να δωρίζομαι όπως θέλω, σε όποιον και όποια θέλω και όποτε θέλω γιατί καταστρέφω τη φεμινιστική μου αξιοπρέπεια και υπόσταση. Μάλιστα. Να μας πειτε, ω γκουρού, του φεμινισμού, πώς είναι οι σωστές οι φεμινίστριες, οι σκληροπυρηνικές, οι αμόλυντες , αυτές που σας αρέσουν βρε αδερφέ.

Ναι, καλέ μου αναγνώστη, καλά κατάλαβες. Αυτό το κείμενο δεν απευθύνεται σε εσένα αλλά στον αρθρογράφο (sic) του –υποτίθεται- αντισεξιστικού άρθρου (sic ξανά) με τίτλο «Ο βυθός του σεξισμού».

Θα συμφωνήσω κ. Λιτσαρδάκη. Ο βυθός του σεξισμού είναι τόσο βαθύς που εσείς ο ίδιος δεν είδατε τον πάτο ακόμα και όταν χτυπήσατε με το κεφάλι στην τελευταία κοτρώνα του τελευταίου υφάλου του τελευταίου πάτου του τελευταίου βυθού του σεξισμού σας.

Πάμε πάλι τα βασικά. Ένας άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, μπορεί  να αυτοπροσδιοριστεί και όπως αλλιώς θέλει. Ως σεξουαλικό ή ερωτικό αντικείμενο, ως ασεξουαλικό ή αντιερωτικό αντικείμενο, ως τσουλάρα, πόρνη, πουτάνα του ελέους ή ως καλόγρια, ασεξουαλική, αγάμητη μοναχή. Μπορεί να δωρίζεται ή όχι με όποια συχνότητα επιθυμεί. Μπορεί να μην δωρίζεται καθόλου. Μπορεί να πωλείται ή μπορεί και όχι. Μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί ως ΟΛΑ αυτά ή και ως ΚΑΝΕΝΑ από αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, όπως και αν αποφασίσει να ΑΥΤΟπροσδιοριστεί δεν πλήττει ούτε στο ελάχιστο την υπόστασή της ή τη φεμινιστική της αξιοπρέπεια.

Κ. Λιτσαρδάκη, ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος δεν κρατάτε τα σκήπτρα του σωστού φεμινισμού. Ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος δεν θα μας πει πως θα είμαστε σωστές φεμινίστριες. Ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος δεν θα μας πει ποιος είναι ο σωστός ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.

Εσείς και όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να πάρετε την ιδέα για τη γυναίκα, τη φεμινίστρια, τη σωστή, την πρόστυχη, τη μαύρη την ταμ ταμ ταμ και να τη βάλετε βαθιά στον πάτο του βυθού σας μπας και συναντήσει τον Καλαμάρι και τη σκοτώσει και ησυχάσουμε όλες μας. Άιντε.

Με φεμινιστούς χαιρετισμούς

Leia Organa Solo. Ερωτικό αντικείμενο since 1977.

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο