Την προηγούμενη Δευτέρα, 27 του μηνός Μαρτίου και ώρα δώδεκα και δέκα μετά μεσημβρίας, η κυρία Χρυσούλα χτυπήθηκε από ένα γκρι τζιπ μεγάλου κυβισμού, στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Δημητσάνας(το στενάκι πλησίον της ΓΑΔΑ που οδηγεί στο νοσοκομείο Ελπίς). Η τροχαία δεν ήρθε ποτέ, ενώ έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ, το οποίο και έσπευσε στο σημείο. Η 80 χρονη γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Γεννηματά και από εκεί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Η οδηγός του τζιπ- μια 30-35χρονη γυναίκα- η οποία και πέρασε με κόκκινο, δήλωσε ψευδώς στον οδηγό του ΕΚΑΒ ότι θα συνοδεύσει την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο. Κατόπιν εξαφανίστηκε και καθώς η αστυνομία και η τροχαία δεν έσπευσε στο σημείο, δεν υπάρχει η πινακίδα του αυτοκινήτου.

Η κυρία Χρυσούλα, αφότου διέφυγε τον κίνδυνο, καθώς και η οικογένειά της κάνουν έκκληση για οποιοδήποτε στοιχείο βοηθήσει να βρεθεί η ασυνείδητη οδηγός. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Νόστιμον ήμαρ , ώστε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια.

 

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο