Στην ομιλία του στο κοινοβούλιο

Τελικά ο Κάρλες Πουτζντεμόν πρότεινε «με πλήρη συναίσθηση το Κοινοβούλιο να αναστείλει απόψε την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας, ώστε να προσπαθήσουμε, ώστε μέσω διαλόγου να αποκλιμακωθεί η ένταση και να φτάσουμε σε μία λύση.

Αμέσως πριν ο ίδιος είχε πει το εξής: «Δεν είμαστε εγκληματίες, δεν είμαστε τρελοί, είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και το μόνο που θέλουμε είναι να ψηφίσουμε. Δεν έχουμε τίποτα κατά της Ισπανίας, θέλουμε μία καλύτερη κατανόηση από την Ισπανία. Η σχέση δεν είναι αποδοτική για πολλά χρόνια και τώρα είναι μη βιώσιμη». Στη συνέχεια χειροκροτήθηκε από βουλευτές.

efsyn.gr

Μοιραστείτε.

1 Σχόλιο

  1. Αν θέλεις ανεξαρτησία προετιμάσου κατάλληλα και κάνε πόλεμο, αν δεν είσαι διατεθημένος τότε, στην σημερινή εποχή της οικονομικής δικτατορίας της Ε.Ε. και του ευρώ, θα φας ξύλο, χημικά, οικονομικό αποκλεισμό και ότι άλλο προβλέπεται από τις “δημοκρατικές” κυβερνήσεις υποχείρια των οικονομικών συμφερόντων. Κανένας, μα κανένας δεν είναι διατεθημένος να σου δώσει την ανεξαρτησία σου αν εσυ δεν είσαι διατεθημένος να την διεκδικήσεις με όλα τα μέσα.

Αφήστε ένα σχόλιο