Η Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων σχολίασε στο Facebook: “Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι!”, σε ανάρτηση της αρθρογράφου Πέπης Ραγκούση για την συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, χτες 17.11.2020.Η Αλεξία (Αλεξάνδρα) Έβερτ, κόρη του Μιλτιάδη και της Λίζας Έβερτ είναι πολιτεύτρια της ΝΔ.

Εξελέγη πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος το 2006, διατελώντας και Αντιδήμαρχος στον τομέα της Υγείας, της Κοινωνικής Μέριμνας και Ισότητας με αρμοδιότητες και καθήκοντα επί των επτά Δημοτικών Ιατρείων του Δ.Α, της Μεταναστευτικής Πολιτικής, των Ατόμων με Αναπηρία και των Ευπαθών Ομάδων.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος των Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών Ελλάδος (ΟΠΕΔ/Υπουργείο Παιδείας) και στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Μοιραστείτε.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιάννης Μπάκος

Ο Γιάννης Μπάκος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Μάρκετινγκ, μα το πάθος του είναι η μουσική. Παλεύει να πείσει τους πάντες πως και η ματαιότης έχει το νόημα της, απλώς βρίσκεται μεταξύ κενού, γνώσης και πληροφορίας.

Αφήστε ένα σχόλιο