Ιδέες

Όταν ο φεμινισμός έγινε αστείος

By Lord Vader

November 20, 2014

Ο Matt Taylor είναι ο άνθρωπος που έγινε γνωστός τις τελευταίες μέρες όχι επειδή προσεδάφησε ένα robot  σε ένα κομίτη (ένα απίστευτα δύσκολο κατόρθωμα) αλλά γιατί “προκάλεσε” το φεμινιστικό κίνημα. Ο Matt Taylor είναι ένας από τους επικαφαλής του προγράμματος Rosetta της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Διαστήματος  που έιχε σαν σκοπό να προσεδαφήσει ένα robot στον κομίτη 67P/ Churyumov-Gerasimenko. Στις 12/11/2014 και ώρα 18:05 (έξι και πέντε το απόγευμα) μια ανθρώπινη κατασκευή (το robot), για πρώτη φορά στην ιστορία (δηλάδη δεν έχει ξαναγίνει), προσεδαφίστηκε (ακούμπισε στην επιφάνεια) πάνω σε έναν κομίτη (τεράστιος βράχος που τρέχει σαν το beep-beep στο διάστημα). Hooray!

Και τι κακό έκανε αυτός ο επιστήμονας δηλαδή?

Για 10 χρόνια λοιπόν, ο Matt Taylor εργάστηκε σκληρά με την ομάδα του, πέτυχε το ακατόθοτο, έγραψε ιστορία αλλά στην συνεντευξη τύπου…έβαλε το λάθος πουκάμισο. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια απίστευτων διαστάσεων φεμινιστική κατακραυγή από όλες τις κατευθύνσεις και με μίσος που θυμίζει κινήματα άλλου τύπου. Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί ο άνθρωπος αυτός να απολογηθεί δημόσια ξεσπώντας σε λιγμούς. Άλλη μια τεράστια νίκη για το ιστορικό αυτό κίνημα και κάθε χαζογκόμενα μπορεί πλέον να περπατά με ψηλά το κεφάλι. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο προκλητικό ήταν τελικά το πουκάμισο που φόρεσε ο Matt Taylor δείτε την ακόλουθη φωτογραφία:

Μπορεί η αντίδραση αυτή να ακούγεται αστεία αλλά ο φεμινισμός πλέον ξεπέρασε τα όρια και έγινε φανατισμός. Και ο φανατισμός είναι επικίνδυνο πράγμα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα κλείσω με το ακόλουθο επικό μήνυμα προς τα κορίτσια:

Τα υπόλοια μπορείτε να τα διαβάσετε από την πανέμορφη κόρη μου στο Πολιτική ορθότητα και τα μυαλά στα πλυντήρια ρούχων

p.s: I find your luck of science disturbing…