Default Category

Τo Δευτεραπριλιάτικο status του Πρωθυπουργού – by The One Eyed Bert

By Τhe Τhree Μooges

April 03, 2015

Φέτος την πρωταπριλιά δεν έκανα καμία από τις κλασικές φάρσες του One Eyed Bert. (Ξέρω πως στενοχώρησα πολλούς τρελαμένους.) Αντ’ αυτού προτίμησα να κάτσω στο πισάκι μου και να απολαύσω τις κλασικές μαλακίες του διαδικτύου. Πάντα μου άρεσε να κάθομαι και να διαβάζω ψεύτικες τετριμμένες ειδήσεις με χιούμορ επιπέδου Σίλα, προσπαθώντας με κόπο και μάταια να χαμογελάσω.

Ωστόσο την προσοχή μου τράβηξε η απουσία των τρολοστάτους από το τρελό παρεάκι της πολιτικής. Περίμενα τις κλασικές αναρτήσεις του Αντώνη, του Άδωνι, του Πάνου και όλων των αστέρων της ελληνικής σόου μπιζ. Αντ’ αυτού όμως στο facebook επικρατούσε σιωπή. Ανησύχησα. Μήπως αυτό είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο, σκέφτηκα. Ιδιοφυές!

Την επόμενη μέρα ωστόσο ήρθε η απάντηση μαζί με την ανάρτηση του Πρωθυπουργού, ένα status για την αλήθεια. “Τα ψέμματα τελειώσανε κύριοι.” Κι από κάτω χαμός. Του την πέσαν όλοι του Τσιπράκου να τον φάνε και τον είχαν στριμώξει στην γωνία είναι η αλήθεια, αλλά όταν ζόρισαν πολύ τα πράματα ο Αλέξης σφύριξε συνθηματικά στ’ αντάρτικα κι έφερε το βαρύ πυροβολικό. Και τι πυροβολικό… Έσκασε μύτη η Ζωή και άρχισαν τα μυδράλια.

Σαμαράς να την πέφτει στον Τσίπρα; Ζωή να παλουκώνει Σαμαρά. Βενιζέλος να την πέφτει στον Τσίπρα; Ζωή να παλουκώνει Σαμαρά. Θεοδωράκης να την πέφτει στον Τσίπρα; Ζωή να παλουκώνει Θεοδωράκη, κι ύστερα πάλι Σαμαρά. Κάτι έχει με τον Αντώνη η Ζωή.

Όλα αυτά σε ένα status ειλικρινές και ολίγον βίαιο. Ααα, τα λουλούδια στον Μεϊμαράκη από την Ζωή.

Μπορείτε να στείλετε λουλούδια και από την σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges