Επικαιρότητα

Τώρα: ξανά τραμπουκισμοί στο Δ.Σ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

By N.

December 30, 2014

Περίπου 60-70 άτομα, φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ, παρεμποδίζουν εκ νέου την πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ενημέρωση:

20:34 Θα συνεχιστεί η διαδικασία με εκκενωμένη την αίθουσα.

20:30 Όταν ξεκίνησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων των αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων, οι παριστάμενοι, φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ, άρχισαν να βρίζουν και να πετάνε αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να εκκενώσει την αίθουσα.

19:50 Έχει ξεκινήσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ισχύει η έκκληση για συγκέντρωση κόσμου προκειμένου να διαφυλαχθεί η διαδικασία.

——————

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία του ΔΣ είχε αναβληθεί στις 22/12, όταν δεκάδες άτομα που φέρονται ως οπαδοί της ΑΕΚ, εισέβαλαν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  προκάλεσαν επεισόδια, προέβησαν σε ξυλοδαρμούς πολλών παριστάμενων και τραυμάτισαν δημοτικούς συμβούλους και συνδημότες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.

Για την πραγματοποίηση του σημερινού ΔΣ, ο Δήμος είχε απευθύνει κάλεσμα σε συνδημότες/ισσες να παρευρεθούν και να περιφρουρήσουν τη διαδικασία.

Η διαδικασία γίνεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης & Λαχανά- απέναντι από τη Ρενώ), και όπως τονίζεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες, υπάρχει έκκληση σε κόσμο να συγκεντρωθεί εκεί προκειμένου να παρεμποδιστούν τυχόν έκτροπα.

Πηγή: left.gr