Default Category

Τρολοσκόπηση – Η αληθινή δημοσκόπηση από το έγκυρο Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

December 19, 2014

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που άφησε στους Έλληνες ψηφοφόρους η πρώτη ψοφοφορία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού, βλέποντας τη φάτσα του Γιάννη Πρετεντέρη που μετέδιδε τα αποτελέσματα, δεν ήξερες αν έπρεπε να κλάψεις ή να γελάσεις.

Εγώ πάντως έκλαιγα. Από τα γέλια.

Όπως όλα δείχνουν, τα 160 “ΝΑΙ” που απέσπασε ο Σταύρος Δήμας ανοίγουν το δρόμο ώστε να οδηγηθούμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές που θα φέρουν για πρώτη φορά στην εξουσία το νέο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή λοιπόν την Προεδρική Εκλογή, αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να συρθώ στους δρόμους και να πραγματοποιήσω μια ακόμα τρολοσκόπηση, τη μοναδική έγκυρη δημοσκόπηση σχετικά με την ψυχολογία στην οποία βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τρολοσκόπησης που διεξήγαγα, ο ελληνικός λαός θέλει εκλογή ΠτΔ από την παρούσα Βουλή αλλά και εθνικές εκλογές σύντομα, όχι όμως τώρα, αν και πιστεύει ότι με τις εκλογές δεν αλλάζει τίποτα.

Πολύ σωστά τα λέει ο σοφός ελληνικός λαός. Για αλλαγές είμαστε τώρα; Έτσι τα παραλάβαμε από τους γονείς μας, έτσι πρέπει να τα αφήσουμε στα παιδιά μας. Μεγαλύτερο εθνικό χρέος από αυτό δεν υπάρχει.

Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού μού είπε ότι σε περίπτωση εκλογών θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν πιστεύει ότι θα κάνει αυτά που υπόσχεται, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που ακολουθεί κατά γράμα τα Ζάππεια.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ακόμα ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ την καλύτερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές θα την κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, που κρίνεται καταλληλότερος διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου που κατέστρεψε τη χώρα.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων μού απάντησαν ότι θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γουστάρουν για εθνικό τους νόμισμα το ευρώ, αν και πιστεύουν ότι με τη δραχμή ήταν καλύτερα αλλά δε θέλουν με τίποτα να επιστρέψουν σε αυτήν γιατί προτιμούν το ρώσικο ρούβλι.

Οι Έλληνες θέλουν άμεσα διαγραφή του χρέους, γιατί θεωρούν ότι οι δανειστές μας είναι στυγνοί τοκογλύφοι, αλλά όταν πάνε για καφέ είναι τόσο γύφτοι που δεν αφήνουν ούτε μισό ευρώ φιλοδώρημα στα γκαρσόνια που δουλεύουν 10 ώρες για 450 ευρώ.

Αρνητική κρίνεται από το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού οι περισσότεροι Έλληνες έχουν αποδεχτεί εδώ και χρόνια ότι η Ελλάδα είναι αφρικανική χώρα και το μόνο που μας λείπει είναι ένας Έμπολα για να το πάρουμε απόφαση.

Οι Έλληνες πιστεύουν ότι η Ευρώπη χρωστάει στην Ελλάδα κι όχι η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά αυτό συμβαίνει γιατί οι Έλληνες γεννιούνται με την πεποίθηση ότι τους χρωστάει ολόκληρη η κοινωνία, ενώ αυτοί μπορούν να γράφουν τους πάντες στην καραπουτσακλάρα τους.

Στην ερώτηση μου για την γνώμη τους σχετικά με το πολιτικό σύστημα, 11 στους 10 μου απάντησαν ότι θεωρούν το πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο κι ότι εμπιστεύονται πιο πολύ την Εκκλησία, το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το νέο κόμμα του Μπαλτάκου θα χτυπήσει 40% στις ερχόμενες εκλογές.

Επιπλέον, πολλοί Έλληνες θεωρούν ότι βουλευτές κι υπουργοί, τους οποίους ψήφιζαν επί 40 χρόνια με κλειστά τα μάτια, είναι λαμόγια και πρέπει να πάνε φυλακή, αν και το καλύτερο θα ήταν να μετατραπεί ολόκληρη η Ελλάδα σε μια τεράστια φυλακή και να μας μαντρώσουν όλους μέσα.

Τέλος, 1 στους 3 Έλληνες πιστεύει ότι υπάρχει διεθνής συνωμοσία εναντίον του ελληνισμού κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος στον πλανήτη θα αφιέρωνε τη ζωή του στην εξολόθρευση και του τελευταίου Έλληνα μπας και σωθεί η ανθρωπότητα.

Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι 1 στους 3 Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν, δεν είναι να παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά τις απόψεις των Ελλήνων. Είναι όλοι ψεκασμένοι από γεννησιμιού τους.

Κιμ, πάτα επιτέλους το κουμπί να τελειώνουμε μια και καλή μαζί τους.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Σήμερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι προσπάθησαν να τον χρηματίσουν με 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει ΠτΔ. Έλεος! Στο τέλος θα μας πει ότι χρηματίζονται κι οι διαιτητές του ελληνικού ποδοσφαίρου.)

Η τρολοσελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges