Default Category

Το “χαρούμενο” status της Ζωής Κωνσταντοπούλου – by The One Eyed Bert

By Τhe Τhree Μooges

May 29, 2015

Τον τελευταίο καιρό δέχομαι συνεχώς παράπονα από διάφορα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Και ποια νομίζει ότι είναι και πώς μιλάει έτσι και τί ύφος είναι αυτό που έχει και πως μας φέρεται έτσι και τι είναι αυτά που κάνει;” Όντας λιμάνι για τους κατατρεγμένους, μια πατρική φιγούρα, ένας φίλος που μπορείς να γύρεις το κεφάλι σου, αλλά κυρίως επειδή βαριέμαι την ζωή μου, ή καλύτερα δεν έχω ζωή και με τι άλλο να ασχοληθώ, αποφάσισα να πάρω την Ζωή και να διευθετήσω το ζήτημα.

Με την Ζωή με συνδέει μια δυνατή φιλία από παλιά. Μικρός θυμάμαι την φώναζα για τσαμπουκάδες όταν χρειαζόταν. Τώρα απλά λέω ότι την ξέρω και την βγάζω πάντα καθαρή.

Όπως και να έχει, λόγω αυτής της πολύ στενής μου σχέσης με τη Zωή, είχα την άνεση να την πάρω και να δω τι γίνεται. Πήγα στο τηλεφωνάκι μου, κατέβασα δύο τσόνι κι ένα κάτεσαρ να πάρω κουράγιο και πήγα να σηκώσω το ακουστικό. Δεν πρόλαβα. Χτύπησε. Ο τόνος ήταν απειλητικός, σαν να προμήνυε κάποια καταστροφή. Σκιάχτηκα…

-Παρακαλώ. -Δεν θα σε σώσει αυτό. -Ζωή; -… -Θα σε έπαιρνα. -Ακούω. (ο τόνος της ήταν κρύος σαν τον θάνατο, πάγωσα) -Να, είναι κάποιοι μωρέ…που ξέρεις…ε και λένε διάφορα…ξέρεις… όχι ότι εγώ… να οι άλλοι, εεε και τι να κάνω… ξέρεις… -Ξέρω, ξέρω.

Έκλεισε το τηλέφωνο. Όταν έφυγε το μούδιασμα το έκλεισα κι εγώ, μετά από κανά δεκάλεπτο. Δεν ήμουν πολύ άσπρος παρατήρησα στον καθρέφτη, αποκαλώντας το είδωλό μου λιοντάρι για να πάρω τα πάνω μου.

Το τηλέφωνο χτύπησε ξανά. Το σήκωσα. Ήταν ο Ταγματάρχης που τον τελευταίο καιρό με έπρηζε συνεχώς να μιλήσω στην Ζωή και να κάνω κάτι – όχι γι’ αυτόν…για το μέλλον της ΕΡΤ.

-Έλα Μπερτ, τι έγινε; Mίλησες με Ζωή; -Ναι Λάμπη. Όλα οκ. Της τα’ πα από την καλή. Την ανάποδη την άφησα να της την πει κανάς άλλος. -Κατάλαβα… -Tι κατάλαβες δηλαδή; -Ότι κότεψες. -Μπα; Kαι που το κατάλαβες δηλαδή;

Η απάντηση του Λάμπη ήταν αποστομωτική. Ένα Print Screen με το Status της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Έπεσα από την καρέκλα. Το Twitter μας είχε φάει την δουλειά τόσο καιρό, μας είχε ρίξει στην κατάθλιψη. Ευτυχώς όμως, η old school Ζωή το κρατάει αληθινό και παντοτινό, γιατί πρόκειται για διαμάντι.

Η ζωή χαλαρώνει ακούγοντας την Πέμπτη του Σοστάκοβιτς. Ο Μεϊμαράκης διαμαρτύρεται. Ο Σταύρος επιτίθεται, ο Άδωνις εξανίσταται και γενικά όλα τα παιδιά από το τρελό παρεάκι, Πάνος, Παύλος, Όλγα, Γιάνης, Φωτάρας και τόοοσοι άλλοι έχουν κάτι να πουν.

Θα βρείτε κι άλλα στάτους στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges