Default Category

Το καρατζαφέρειν εστί φιλοσοφείν

By Τhe Τhree Μooges

November 11, 2014

Λαϊκός ορθόδοξος συναργερμός έχει σημάνει στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συνάγερμου μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι τόσο πατριώτης που φρόντιζε προσωπικά για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, o Γιώργος Καρατζαφέρης κατείχε το 50% δύο offshore εταιρειών, οι οποίες το 2000 έλαβαν από μεσάζοντα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για να κλείσει η συμφωνία των ελικοπτέρων Super Puma.

Tο υπόλοιπο 50% των δύο εταιρειών άνηκε στο γιο του. Μάλλον μοιράστηκαν τις εταιρείες για να μην κινήσουν τις υποψίες των αρχών. Διάνοιες οι καρατζαφέρηδες!

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η συμφωνία αυτή έκλεισε επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου. Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα θα βρεις από κάτω τον Άκη.

Βέβαια, θα βρεις μόνο τον Άκη, αν κι είναι προφανές πλέον ότι αν αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του θα πάρει κόσμο και κοσμάκη μαζί του στη φυλακή. Τίποτα όμως ο Άκης, τσιμουδιά. Έχει κι η Μαφία τους κανόνες της. Ομερτά νομίζω λέγεται.

Επιστρέφοντας στον Γιώργο Καρατζαφέρη, διαβάζω ότι απέφυγε να δηλώσει τις δύο offshore – με έδρα κάτι νησιά της Καραϊβικής – στο πόθεν έσχες του, γιατί δεν του αρέσει να διατυμπανίζει τις πατριωτικές του πράξεις. Ό,τι έκανε το έκανε για το καλό της πατρίδας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2000 ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να κλείνει συμφωνίες με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από 4 χρόνια χρεοκοπίας, πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένος όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι επί 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία συγκυβερνούν την Ελλάδα χέρι-χέρι. Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι δεν παραιτείται από την ηγεσία του ΛΑΟΣ γιατί το όλο θέμα αφορά προσωπική του υπόθεση.

Πολύ προσωπική υπόθεση η αγορά 2 ελικοπτέρων με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς, εννοούσε ότι ήθελε να αγοράσει τα Super Puma για τον εαυτό του, να μπουκάρει στην Τουρκία και να πάρει πίσω την Πόλη μόνος του αλλά εβραιομασωνικά κέντρα εξουσίας απέτρεψαν τα σχέδιά του κι έτσι μας έμειναν τα Super Puma πεσκέσι.

Προσωπική υπόθεση ήταν και η αγορά του ακινήτου στην Αρεοπαγίτου από τον Άκη Τσοχατζόπουλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά.

Διαβάζοντας τη δήλωσή του Γιώργου Καρατζαφέρη που είπε ότι δεν υποτάσσεται, δεν υποχωρεί και δε συμβιβάζεται, σκέφτηκα ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που δεν υποτάσσονται, δεν υποχωρούν και δε συμβιβάζονται, σε αντίθεση με τον ελληνικό λαό που είναι μονίμως υποταγμένος, υποχωρητικός και συμβιβασμένος.

Μήπως να δοκιμάζαμε μια αντιστροφή ρόλων;

Επίσης σκέφτηκα ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι πολλοί πατριώτες. Όλοι όσοι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα δηλώνουν αμετανόητοι πατριώτες. Επειδή όμως πατρίδα για αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο παρά το άθροισμα των οικοπέδων, σπιτιών, offshore εταιρειών και τραπεζικών λογαριασμών που έχουν στην κατοχή τους, είναι λογικό το πατριωτικό συμφέρον να μπαίνει πάνω από το εθνικό.

Με αφορμή θα πρόσφατα θερμά επεισόδια στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ, σκέφτηκα ακόμα ότι η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας είναι μια πολεμική εμπλοκή με την Τουρκία. Θα στείλουμε τους πατριώτες να σκοτωθούν για τα οικόπεδά τους, θα αφήσουμε τους Τούρκους να αποπληρώσουν το ελληνικό χρέος και μετά θα περιμένουμε τις Μεγάλες Δυνάμεις να μας ελευθερώσουν και να παραδώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας σε εμάς τους ανθέλληνες που θα έχουμε καταφύγει στις Μπαχάμες και το Μπαλί.

Ουφ, κουράστηκα από την πολλή σκέψη. Σκεφτείτε και τίποτα μόνοι σας. Όλα εγώ πια;

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Θα σας πάω λίγο πίσω. Στο μακρινό 2007. Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές το 11% των αναφορών σε πολιτικούς αρχηγούς στα ΜΜΕ αφορούσε τον Καρατζαφέρη. Ήταν οι εκλογές που έβαλαν το ΛΑΟΣ για πρώτη φορά στη Βουλή. Ακολούθησαν οι εκλογές του 2009 και η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. ΛΑΟΣ και ΜΜΕ έστρωσαν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή δημιουργώντας αγανακτισμένους πατριώτες. Φάτε πατριωτισμό τώρα, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης μασουλάει εκατομμύρια.)

Η ανθελληνική σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges