Default Category

Το επίμαχο facebook chat του Χαϊκάλη με τον Αποστολόπουλο – by The One Eyed Bert

By Τhe Τhree Μooges

December 21, 2014

Παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τον χρηματισμό του Χαϊκάλη και όλο το φιάσκο της Κυβέρνησης, μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Ωσάν άλλος Πρετεντέρης, σηκώθηκα, τινάχτηκα και ξεκίνησα για μια από τις κλασικές αναζητήσεις μου, ώστε να αποκαλύψω όλη την παρασκηνιακή αλήθεια.

Ρωτώντας κάποια άτομα, κινώντας κάποια νήματα, κερνώντας κάτι σουβλάκια, κατάφερα να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω, ωστόσο όχι αρκετά για να ικανοποιήσουν το αίσθημα της αλήθειας που με παρακινούσε.

Ξαφνικά, ένα τηλεφώνημα ήρθε να φωτίσει τις σκιερές γωνίες της παραπολιτικής σκηνής. Ήταν ο Γιώργος, ο Γιώργος Αποστολόπουλος

– Παρακαλώ! – Μπερτ, Αποστολόπουλος εδώ. – Έλα Γιώργο. Πόσα δίνεις; – Για άλλο σε πήρα. – Ααα, μαλακία. Για πες… – Μπερτ, ως έμπιστο άτομο, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητά σου…

(μετά από μισή ώρα φιλοφρονήσεων)

– …και γι αυτό λοιπόν θέλω να σου δώσω ένα ντοκουμέντο, την δική μου οπτική για το συμβάν. – Κατάλαβα. Σαν τον Λαζόπουλο κι εγώ. Απλά με περισσότερο χιούμορ. ΟΚ George.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος μού έδωσε τους κωδικούς του facebook του. Μπήκα μέσα και είδα συνομιλία με Έλενα Ράπτη, Εύα Καϊλή, Αλέκα Παπαρήγα. Την κουφάλα! Τις καυλάντιζε καλά. Αλλά αυτό είναι άσχετο.

Είχε και μια συνομιλία με τον Παύλο Χαϊκάλη. Τον καυλάντιζε κι αυτόν; Μπερδεύτηκα.

Α όχι, μιλούσαν για λεφτά. Περίεργο! Από τα όσα διάβασα, δεν προέκυπτε τίποτα το ελαφρυντικό για τον Αποστολόπουλο. Το αντίθετο μάλιστα. Αναρωτήθηκα γιατί μου το έστειλε. “Καλά μαλάκας είναι;”, σκέφτηκα. Ωστόσο είχε πλάκα.

Ως πιστός υπηρέτης της αλήθειας, ένιωσα την υποχρέωση να βγάλω προς τα έξω την facebook chat συνομιλία του Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο. ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ!1!1ΕΝΑ!!ΤΡΙΑ2!

Αφήστε κανά φράγκο στην σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges