Default Category

Το ακατάλληλο για ανηλίκους προεκλογικό status του Αλέξη Τσίπρα – by The One Eyed Bert

By Τhe Τhree Μooges

January 23, 2015

Η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα είναι σαν Χριστούγεννα σε παράταση. Γιορτινό κλίμα παντού, events σε πλατείες και σαλόνια σπιτιών και εποχιακά σποτάκια να παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ΜΜΕ.

Πολλοί θα πάνε στα χωριά τους, ενώ όσοι ψηφοφόροι ικανοποιηθούν με τα αποτελέσματα θα το γιορτάσουν με μια καλογεμισμένη γαλοπούλα. Η τιβί πάντα αναμμένη παίζει προεκλογικές εκπομπές, ενώ η ζεστασιά της πολιτικής αντιπαράθεσης θωπεύει τις καρδιές πιο αποτελεσματικά και από μια αγιοβασιλιάτικη κάλτσα κρεμασμένη στην πόρτα υπό το φως των φωτακίων του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η προεκλογική περίοδος για τον One Eyed Bert ωστόσο, είναι κάτι άλλο. Κάτι το διαφορετικό. Συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων και μεγαλοστελέχη διαφημιστικών εταιρειών είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου από τις δραστηριότητες που μου έχουν ανατεθεί ως Master & Commander Troll του κόσμου των media και του marketing.

Πίσω από κάθε σποτάκι βρίσκεται το χεράκι του Bert. Παραινέσεις , βελτιώσεις, προσθήκες, ανατροπές (ναι το σποτάκι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν δική μου ιδέα) εκτός ίσως από αυτά που με παιδεραστική εμμονή προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως όταν ένας εξηντάρης χαϊδεύει ένα άγνωστο παιδάκι είναι πολιτική.

Με αυτά και με ‘κείνα, εφόσον το νερό έχει μπει στο καυλάκι, αποφάσισα να κάτσω πίσω στην αναπαυτική μου πολυθρονίτσα και να δω τι έκανα. Και είδα. Και ήταν καλό. Kάτι σαν Puppetmaster που αρνείται τον ρόλο του ώστε να δει το δημιούργημα από το επίπεδο του δημιουργήματος. Είναι απίστευτο το πώς εκατοντάδες άτομα στα διάφορα γραφεία των κομμάτων δεν αντιλήφθηκαν το αυτοτρολλάρισμα που έκαναν στους ίδιους τους τους εαυτούς.

Με πυρετώδεις προετοιμασίες και δουλειά (κυριολεκτικά, το θερμόμετρο που μου έβαλε η I Willi Am έδιεχνε 39 βαθμούς Κελσίου) κατάφερα να περάσω από τα προφίλ όλων των πολιτικών αρχηγών και να επιλέξω το πιο αντιπροσωπευτικό facebook στάτους.

Με όπλα τους τις πιασάρικες ατάκες από τα διαφημιστικά τους σποτάκια, η τιτανομαχία των πολιτικών γρήγορα εκτροχιάζεται σαν το τρενάκι του Καμμένου. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το ακατάλληλο για ανηλίκους προεκλογικό status του Αλέξη Τσίπρα. (Α, και μην ξεχάσετε το προεκλογικό like στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges)