Default Category

Τελευταία Έξοδος: Άκης Τσοχατζόπουλος – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

April 02, 2015

Πρώτη μούρη έχει γίνει από το πρωί η Βίκυ Σταμάτη, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο κάνοντας έρπινγκ μέσα από ένα λαγούμι που έσκαβε επί μήνες με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια και το οποίο έκρυβε επιμελώς με μια αφίσα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σας θυμίζει τίποτα αυτό;

Βέβαια, αυτά τα λέει ο Χάρης Ζάβαλος, αφού, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ψυχιατρικού ιδρύματος, η Βίκυ Σταμάτη έκανε ένα απονενοημένο άλμα αυτοκτονίας πηδώντας από το παράθυρο του δωματίου της αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι το δωμάτιό της βρίσκεται στο ισόγειο, αποφάσισε να την κοπανήσει.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι το παράθυρο ήταν κλειδωμένο με λουκέτο, οπότε είτε η Βίκυ Σταμάτη διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις και το έσπασε, είτε κάποιος από μέσα λαδώθηκε και της έδωσε το κλειδί.

Εν τω μεταξύ, η είδηση της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη ήρθε την ίδια ώρα που η μητέρα του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου – οι οποίοι εκτίουν ποινή κάθειρξης για τη συμμετοχή τους στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- αρνιόταν να βγει από τη φυλακή – αν και αποφυλακίστηκε υπό όρους -, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προφυλάκιση της νύφης της, αλλά ποιος ασχολείται τώρα με τους συγγενείς “τρομοκρατών”; Η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη μάς καίει.

Τα ΜΜΕ ανησυχούν πολύ για την ψυχική υγεία της Βίκυς Σταμάτη, η οποία έχει κάνει ήδη μια απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να την κανιβαλίζουν και να τη διαπομπεύουν όλο το προηγούμενο διάστημα, παρουσιάζοντάς την ως τη μητέρα όλων των κακών.

Η ελληνική κοινωνία ζητούσε αίμα και τα ΜΜΕ τής το πρόσφεραν απλόχερα.

Τα θλιβερά κανάλια – που κάποτε αποθέωναν το ζεύγος Τσοχατζόπουλου – είχαν φτάσει στο σημείο να παρομοιάζουν τη Βίκυ Σταμάτη με μια άπληστη μέγαιρα που ανάγκαζε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να τσεπώνει μίζες εκατομμυρίων για να της αγοράζει σπίτια.

Από την άλλη, μου είναι λίγο δύσκολο να νιώσω ιδιαίτερη συμπόνοια για τη μεγαλοαπατεώνισσα Βίκυ Σταμάτη τη στιγμή που συγγενείς κρατουμένων των φυλακών τύπου Γ διώκονται και προφυλακίζονται χωρίς αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους, οπότε θα πω μόνο το εξής:

Ο εγκλεισμός της Βίκυς Σταμάτη για εγκλήματα που δεν διέπραξε άμεσα η ίδια κι ενώ έχει διαγνωστεί με ψυχική ασθένεια δεν εξυπηρετεί κανέναν, όπως δεν εξυπηρετεί κανέναν και ο εγκλεισμός του σακατεμένου Σάββα Ξηρού. Έπρεπε να έχουν αποφυλακιστεί ήδη και οι δύο. Δε γίνεται να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Είναι προτιμότερο για τη Βίκυ Σταμάτη να βρίσκεται κοντά στο ανήλικο παιδί της και για τον Σάββα Ξηρό να ζήσει ελεύθερος όσο χρόνο του απομένει.

Επίσης, είναι προφανές πλέον ότι το πανηγυράκι που στήθηκε στις τηλεοράσεις γύρω από τη δήθεν απόδοση Δικαιοσύνης όταν καταδικάστηκε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου ήταν για να ξεχάσουν όλοι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι η υπόλοιπη συμμορία των εξοπλιστικών του ΠΑΣΟΚ – κι όχι μόνο – κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Ένοχος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, άρα αθώος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος κρατάει το στόμα του κλειστό, καμιά πραγματική Δικαιοσύνη για τα εξοπλιστικά δεν έχει αποδοθεί.

Γι’ αυτό σας μη βιαζόμαστε να πούμε ποιος πρέπει να είναι μέσα και ποιος έξω.

Ας μη μιλάμε για Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει πεθάνει προ πολλού. Μαζί της και η Δημοκρατία.

Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου να το γράφω.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε. Εσύ;)

Τελευταία Έξοδος: Τρίο Μούτζες στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges