Επικαιρότητα

Στρεψοδικία και αθλιότητες από Χειμωνά, Ψαριανό, Μανδραβέλη για το θέμα Ρωμανού

By N.

December 03, 2014

1) O τομεάρχης πολιτισμού του Πασοκ, Θ. Χειμωνάς,  με δημόσια τοποθέτησή του ισχυρίζεται ότι ο Νίκος Ρωμανός δεν έγραψε την επιστολή που του αποδίδεται και ότι χρησιμοποιείται με σκοπό το αιματοκύλισμα της χώρας…  Για τον κύριο Χειμωνά, έχει πραγματικά μεγάλη αξία να ασχοληθούμε, εν είδει κουτσομπολιού, με το ποιος έγραψε την επιστολή όταν ο Ρωμανός βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα σε απεργία πείνας και κινδυνεύει η ζωή του.

”Ας μη γελιόμαστε. Ειναι αδύνατον ο Νικος Ρωμανός, ενας 20χρονος νέος καταβεβλημένος μετα απο τρεις εβδομάδες απεργίας πείνας, να έγραψε την επιστολή που του αποδίδεται. Τον Ρωμανό τον χρησιμοποιούν κάποιοι που ονειρεύονται να αιματοκυλίσουν την χωρα (οι οποίοι φυσικά και αδιαφορούν για το αν ο ίδιος θα επιζήσει ή οχι). Οι ανθρωποι αυτοί γνωρίζουν πως αυτη την στιγμή τους παρουσιάζεται η τελευταία ευκαιρία για γενικευμένη εξέγερση καθώς μετά την αναμενόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα ειναι αδύνατον να ξεσηκώσουν τον κοσμο απέναντι σε μια αριστερή κυβέρνηση. Το κράτος οφείλει να προστατέψει τοσο τον ίδιο τον Ρωμανό οσο και όλους τους Ελληνες πολίτες.”

 

2) Το στρεψόδικο σχόλιο του Πάσχου Μανδραβέλη στο Twitter για την υπόθεση Ρωμανού:

Αν είχαμε σοβαρούς Αριστερούς & α/α θα αγωνιζόταν για δικαίωμα τηλεκπαίδευσης σε όλους τους κρατούμενους και όχι για άδειες μόνο στον Ρωμανό

 

3) Η χυδαία ανάρτηση του ”Loukas Sidiropoulos” στο facebook και το σχόλιο-απάντηση του Νίκου Αραπάκη:

”Έγραψε ένα εμετικό κείμενο ο Ψαριανός, εδώ, στο facebook, αναφορικά με τον Ρωμανό, όπου εξισώνει φασίστες, αναρχικούς, κτηνοβάτες κλπ. Δεν θα σταθώ στα όσα λέει, διότι είναι τόσο γελοία που δεν χρήζουν διάψευσης ή αποδόμησης. Θα σταθώ, όμως, σε κάτι που το υποστηρίζω εδώ και πολύ καιρό: Η ράτσα των μεταρρυθμιστών είναι η πιο επικίνδυνη. Πίσω από τη μετριοπάθεια, την ευγένεια, τη διάθεση για συνεννόηση κρύβεται ένα άσβεστο μίσος εναντίον όλων όσοι αντιστέκονται. Κι ευτυχώς που υπάρχουν οι διάφοροι Ψαριανοί για να μας το υπενθυμίζουν.”