Default Category

Στον Kepler-452b κι ακόμα παραπέρα – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

July 24, 2015

Ανάστατη είναι η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μετά την ανακάλυψη του πλανήτη Kepler-452b που βρίσκεται 1400 έτη φωτός μακριά από τη Γη, στον αστερισμό του Κύκνου που κάποτε ήταν Ασχημόπαπο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο Kepler-452b είναι μακρινός ξάδερφος της Γης από το σόι του πατέρα αλλά έχουν χάσει επαφή, γιατί πριν από 3 δισεκατομμύρια χρόνια τα σόγια σκοτώθηκαν για την κληρονομιά του παππού που είχε κάτι ελιές στην Πελοπόννησο και από τότε δε μιλιούνται.

Αν και μακρινός ξάδερφος, ο Kepler-452b παρουσιάζει μεγάλες ομοιότητες με τη Γη αλλά αυτό δε μας κάνει εντύπωση, αφού είναι γνωστό ότι τα σόγια στην ελληνική επαρχία παρτουζώνονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τα παιδιά που γεννιούνται να βγαίνουν ούγκανα και να γίνονται ΜΑΤατζήδες.

Όπως ανακοίνωσε η NASA, ο Kepler-452b έχει διάμετρο 60% μεγαλύτερη από τη Γη, γιατί πλακώνεται όλη μέρα στα σουβλάκια και τις τυροκαυτερές, μαύρα μαλλιά και θεληματικό πιγούνι, ενώ για μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο χρειάζεται τον ίδιο χρόνο που θέλει ο Νίκος Φίλης για να αλλάξει πλευρό, δηλαδή περίπου 385 μέρες.

Οι επιστήμονες της NASA θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό ο πλανήτης Kepler-452b να φιλοξενεί εξωγήινους που κατάγονται από τους Αρχαίους Έλληνες και συγκεκριμένα από τον Σωκράτη, ο οποίος, σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, ταξίδευε στο Διάστημα και τον έχωνε σε όποια εξωγήινη θεογκόμενα έβρισκε μπροστά του, σπέρνοντας ξώγαμα στα πέρατα του σύμπαντος.

Αντίθετη γνώμη έχει το ΔΝΤ που υποστηρίζει ότι ο πλανήτης Kepler-452b είναι μη βιώσιμος και πρέπει να κουρευτεί, ενώ η Γερμανία επιμένει ότι ο Kepler-452b είναι βιώσιμος και ετοιμάζεται να υπογράψει με τους κατοίκους του το μνημόνιο 4.

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση οργανώνει ήδη επανδρωμένη διαστημική αποστολή με μέλη από την Αριστερή Πλατφόρμα και καπετάνισσα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θα ταξιδέψει μέχρι τον πλανήτη Kepler-452b για να διεκδικήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Πόλεμο των Άστρων.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Λένε ορισμένοι ότι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι είναι πως αν υπήρχαν θα είχαν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί μας. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι τεράστια μπούρδα και δεν αποδεικνύει τίποτα. Εγώ άμα ήμουν εξωγήινος κι έβλεπα πόσο για τον πούτσο είναι οι άνθρωποι, θα έστριβα το τιμόνι και θα έτρεχα σε κάποιον μακρινό γαλαξία για να μη με βρουν ποτέ.)

Στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges κι ακόμα παραπέρα