Default Category

Σήκω Γκαίμπελς για να δεις – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

December 16, 2014

Σοκ έχει προκαλέσει στη φιλήσυχη κοινωνία μας δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian που λέει ότι υπάρχει εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Πέφτω από τα σύννεφα! Αδυνατώ να πιστέψω ότι ακολουθεί τέτοιες γκαιμπελικές τακτικές το αγαπημένο παιδί του Αβέρωφ. Αφού φαίνεται τόσο καλός ο Αντώνης Σαμαράς! Καθόλου σιχαμένος και καθίκι του κερατά!

Σε λίγο θα μας πει η Βρετανίδα δημοσιογράφος Helena Smith ότι τα ονόματα των τηλεδημοσιογράφων, που γαβγίζουν όλη μέρα στις τηλεοράσεις πως αν πάμε σε εκλογές υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Γης από το ηλιακό σύστημα, βρίσκονται στα payroll των κομμάτων.

Προφανώς, τα 100 χρόνια payroll γιόρταζε προχθές η ΕΣΗΕΑ, αλλιώς δεν εξηγείται ότι είχε καλεσμένους τη Ντόρα Μπακογιάννη, τη Σοφία Βούλτεψη, το Θοδωρή Ρουσόπουλο και την υπόλοιπη συμμορία.

Σύμφωνα με το άρθρο του Guardian, το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες είναι πρωτοφανές, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η αρθρογράφος δεν έχει ξαναπατήσει το πόδι της στη χώρα μας, αλλιώς θα ήξερε ότι το ίδιο ακριβώς κλίμα είχε δημιουργηθεί και πριν τις εκλογές του 2012.

Θυμάστε το μακρινό 2012; Όχι; Δεν πειράζει, το θυμάμαι εγώ. Ήταν τότε που, 1 χρόνο μετά τους αγανακτισμένους των πλατειών, είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να ξεφορτωθούμε μια και καλή το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία που συγκυβερνούν επί 40 χρόνια κι ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας αλλά προτιμήσαμε να βυθίσουμε την Ελλάδα ακόμα περισσότερο στα σκατά.

Μέχρι που τελικά τα σκατά μάς έφτασαν ίσαμε το λαιμό και κοντεύουν να μας καταπιούν, αν δε μας έχουν καταπιεί ήδη.

Και τώρα κλαις. Γιατί κλαις; Εσύ δεν ήσουν που ψήφιζες χθες; Τώρα είναι αργά πια για δάκρυα, γλυκιά μου. Τώρα θα φας στη μάπα τον υβριδικό ΣΥΡΙΖΑ και θα πεις κι ένα τραγούδι. Φώτη Κουβέλη ήθελες, Ραχήλ Μακρή θα λάβεις.

Βέβαια, θα μου πείτε – και θα έχετε απόλυτο δίκιο – ότι οι αγανακτισμένοι των πλατειών έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού κινηματικά σήμερα είμαστε στο μηδέν και το μόνο που κατάφεραν οι αγανακτισμένοι ήταν να βάλουν τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, οπότε ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή που αγανακτήσαμε.

Ευτυχώς, μπήκαμε στον ίσιο δρόμο ένα χρόνο μετά όταν – σαν καλά χάπατα που είμαστε – φάγαμε αμάσητα τα Ζάππεια του Αντώνη Σαμαρά.

Όσον αφορά στη σημερινή κατάσταση, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει μπει πλήρως στη λογική ανάθεσης. Με λίγα λόγια, περιμένει τις εκλογές.

Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Άμα μας έφερναν και Βασιλιά, ακόμα καλύτερα. Ούτε εκλογές, ούτε τίποτα. Δημοψήφισμα θα ζητούσαμε για να έρθει στην εξουσία με τη βούλα του λαού.

Εν τω μεταξύ, είναι λίγο αστείο να πιστεύεις ότι η γελοία Κυβέρνηση προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Έλληνες είναι χέστηδες από τη φύση τους και περιμένουν τον επόμενο Αντώνη Σαμαρά που θα τους πάρει από το χεράκι και θα τους οδηγήσει στη σωτηρία, αλλιώς πώς εξηγείται που μετά από 5 χρόνια εξόφθαλμης κοροϊδίας δεν έχουν πάρει ακόμα την τύχη της χώρας στα χέρια τους;

Τώρα θα μου πείτε πάλι, μήπως το έχουν κάνει ποτέ στη ιστορία τους για να το κάνουν τώρα; Σωστό κι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στα ΜΜΕ έχει και τα θετικά του, αφού εδώ και μερικές μέρες δεν έχω χάσει ούτε μισό δελτίο ειδήσεων. Είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω δει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Για την ακρίβεια, δεν έβλεπα καν τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα την έχω ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο.

Ναι αλλά θα μου πείτε ότι κακώς κάνω που χαίρομαι γιατί υπάρχει ο αγράμματος κι αφελής κόσμος που πιστεύει ό,τι ακούει και βλέπει και θα πάει να ψηφίσει πάλι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για να μην έρθει ο Γκοτζίλα του ΣΥΡΙΖΑ και μας φάει ζωντανούς.

Η απάντηση είναι απλή: Ζμπούτσαμ! Να στρώσει τον κώλο του να ανοίξει κανά βιβλίο ο λαός.

Σιγά μη χάσω εγώ τη διασκέδαση που μου προσφέρει ο Γιώργος Κούρος επειδή υπάρχει η κυρά Κούλα που ακούει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα της συνδέσει το ρεύμα που της έχει κόψει η Νέα Δημοκρατία και πείθεται να ξαναψηφίσει Θάνο Πλεύρη. Στα σκοτάδια να μείνει να σκουντουφλάει στα έπιπλα η κωλόγρια.

Θα το βροντοφωνάζω από τώρα μέχρι και τις εκλογές: Ανοίξτε τις τηλεοράσεις σας! Δε χάνεται αυτό το σόου! Γράψτε το και σε DVD, να το έχετε να το δείχνετε στα παιδιά σας, να μάθουν από πόσο καθυστερημένο σόι προέρχονται και να γελάνε με τα χάλια σας.

Κι όχι μόνο τις τηλεοράσεις. Και τα social media. Ανοίξτε τα όλα και κάντε φίλους όλους τους πολιτικούς της Κυβέρνησης. Δε θα σας μείνει άντερο από τα γέλια με τις μαλακίες που γράφουν.

Κι αν δε με πιστεύετε, ορίστε το τελευταίο κυβερνητικό ανέκδοτο που κυκλοφόρησε σήμερα ο Γιώργος Μουρούτης στο facebook:

“Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η Κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού της χώρας. Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον Ελληνικό λαό. Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις.”

Προσέξατε το “από δω και πέρα”; Προσέξατε το ανέκδοτο που κρύβεται μέσα στο ανέκδοτο; Εγώ το πρόσεξα. Κι είναι το συντομότερο ανέκδοτο της χιλιετίας: “εθνική συναίνεση”.

Έτσι ξαφνικά θα σκάνε τα ανέκδοτα μπροστά σας και θα σας αφήνουν παγωτό.

Σας το εγγυώμαι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν, περιμένω τη μήνυση του Νίκου Δένδια για το συκοφαντικό δημοσίευμα του Guardian. Αλήθεια, εκείνη η μήνυση που έλεγε ότι θα υποβάλλει εναντίον του όταν ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης κι ο Guardian έγραφε για υπερβολική αστυνομική βία στην Ελλάδα, τί να απέγινε άραγε;)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Κυκλοφόρησε σήμερα από τα Νέα κι ένας διάλογος μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα.

– Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή. – Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά. – Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γαμήσουν με το που θα αναλάβεις.

Αλέξη, αγόρι του, μια φιλική συμβουλή: αν δε μπορείς να αποφύγεις κάτι, απλά κάτσε κι απόλαυσέ το. Δοκιμασμένο.)

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!

Η γκαιμπελική σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges