Default Category

Πρώτη φορά βλάχικα – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

March 17, 2015

Εντελώς διαφορετική θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να γιορταστεί μαζί με την 28η Οκτωβρίου, αφού έτσι όπως το πάει η Κυβέρνηση, τη βγάζει δε τη βγάζει μέχρι το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΥΠΕΘΑ, στην πλατεία Συντάγματος δε θα στηθούν κάγκελα, εκτός από αυτό της πουτάνας για συμβολικούς λόγους.

Έτσι, οι πολίτες θα μπορούν να αναμιχθούν με τους επισήμους και να παίξουν σφαλιάρες με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα που είναι πολύ φίλοι μας και δε φοβούνται μήπως τους πάρουμε στο κυνήγι.

Παράλληλα, όχι μόνο δε θα καταργηθεί η στρατιωτική παρέλαση αλλά τα άρματα μάχης θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά πυρά εναντίον των πολιτών, ώστε η εμπειρία της παρέλασης να γίνει ακόμα πιο διαδραστική και το εθνικό φρόνημα να εκτοξευτεί τα ύψη.

Νωρίτερα, θα μοιραστούν στον κόσμο σημαιάκια, τσιγκελωτά μουστάκια και φουστανέλες, ενώ δεκτοί θα γίνουν και οι γερμανοτσολιάδες για ακόμα μεγαλύτερη τόνωση της εθνικής ομοψυχίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, οι μπάντες του Στρατού θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος και θα παίξουν σοβιετικά εμβατήρια, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νίκο Βέρτη και Beyonce για να χορέψει ο κόσμος, ενώ θα κληρωθεί ένας τυχερός πατριώτης που θα κερδίσει ένα 3μερο με το ζεύγος Βαρουφάκη στα Δερβενάκια.

Ταυτόχρονα, στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκονται σωματεία χορού από όλη την Ελλάδα – Θρακιώτες, Ικαριώτες, Πελοποννήσιοι και Βρακοφόροι – που θα χορέψουν ζωναράδικα, καρσιλαμάδες, καλαματιανά και πεντοζάλια, καθώς και Αθηναίοι, Σπαρτιάτες, Θεσπιείς και Πέρσες που θα αναπαραστήσουν όλες τις μεγάλες μάχες της αρχαιότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κλείσουν η Έφη Θώδη και η Γωγώ Τσαμπά, ενώ σούβλες με κοκορέτσια θα ενώσουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη.

Οι κρίσιμες αυτές αποφάσεις ελήφθησαν σε έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας “Πατριωτισμός για όλους”.

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα αλλάξει θέση και η εξέδρα των επισήμων, ώστε ο Άγνωστος Στρατιώτης να μην βλέπει τον κώλο τους και αρχίσει μετά να λέει δεξιά κι αριστερά στους τουρίστες ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι το ίδιο πατριώτης με τον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Πάνος Καμμένος αμόλησε σήμερα τα μαχητικά αεροπλάνα που δαπανούν 180 ευρώ το λεπτό σε καύσιμα φουσκώνοντας έτσι τα στήθια του αθηναϊκού λαού με εθνική υπερηφάνεια, ενώ δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που πίστεψαν ότι ο Πάνος Καμμένος ήθελε να βομβαρδίσει την Αθήνα και κρύφτηκαν στα καταφύγια.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Βλέπω αρκετούς αριστερούς να γράφουν ότι ο πατριωτισμός δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της Δεξιάς. Ναι, δεν είναι αλλά μήπως δε θα έπρεπε να είναι σημαία της Αριστεράς;)

(Aνήθικο δίδαγμα no. 2: Αφού ο Βαρδινογιάννης είχε αναλάβει τη χορηγία των παρελάσεων του Σαμαρά, το σωστό θα ήταν τώρα να πληρώσει για τα καύσιμα των τανκς η Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Ή έστω ο Μαρινάκης.)

(H φωτό είναι του Jo Di. Ο Jo Di έχει επιστρέψει και οι δημιουργίες του φιλοξενούνται στο μπλογκ του Πιτσιρίκου.)

Όπου λάχει εμείς οι βλάχοι στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges