Επικαιρότητα

ΠΑΤΡΑ: Αρπάχτηκε με λιμενικούς ο Πελετίδης

By N.

September 16, 2015

 

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο πάρκο που έχει δοθεί πλέον στους πατρινούς πολίτες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, όπου συνεχίζονται οι εργασίας τελειοποίησής του, από τον Δήμο της Πάτρας.

 

Πιο αναλυτικά, λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο, φωτογράφιζαν τα μηχανήματα του Δήμου και την πορεία των εργασιών που λάμβαναν χώρα εκείνη την ώρα.

 

Ο Κώστας Πελετίδης, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός έσπευσε στο σημείο και υπήρξε έντονη αντιπαράθεση. «Ποιος σας είπε να το κάνετε αυτό; Ποιος σας έστειλε;», έλεγε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων, με τους λιμενικούς να απαντούν πως έχουν λάβει εντολή.

 

«Δεν θα σας περάσει», απάντησε ο κ. Πελετίδης, «το πάρκο θα είναι ελεύθερο για τους πολίτες», συμπλήρωσε.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

 

Συνεχίζονται οι εργασίες στο μεγάλο νότιο παραλιακό πάρκο για τη διαμόρφωση του χώρου, παρά τα εμπόδια που βάζουν οι κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες συστηματικά και για τυπικούς λόγους ζητάνε ενημέρωση για το είδος των εργασιών και την παρουσία των συνεργείων του Δήμου.

 

Σήμερα το πρωί, όργανα του Λιμεναρχείου ζήτησαν γραπτή κατάθεση από τον επικεφαλής των συνεργείων, αλλά παρενέβησαν άμεσα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, μεταβαίνοντας στο Λιμεναρχείο. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε γραπτώς για το είδος των εργασιών, οπότε αυτές συνεχίζονται απρόσκοπτα.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ”αν λίγες μέρες πριν τις εκλογές δυσκολεύουν οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του πάρκου, να είναι υποψιασμένος ο λαός της Πάτρας, ότι η παραλιακή ζώνη, οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση και στην επιχειρηματική δράση.

Να δώσει την κατάλληλα απάντηση στην κάλπη.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να υποχωρήσει από το παλλαϊκό αίτημα της οριστικής παραχώρησης της παραλιακής ζώνης στο λαό. Να σταματήσει να είναι ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ και του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.”

 

 

 

 

 

Πηγή