Default Category

Ο Πεντάμορφος και τα Τέρατα – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

April 29, 2015

Προπηλακισμό δέχτηκε χθες το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ δειπνούσε στα Εξάρχεια μαζί με τη σύζυγό του και μια φίλη του, η οποία τον ακολουθεί παντού με μία κάμερα και καταγράφει τη ζωή του.

Η ταινία με τη ζωή του Γιάνη Βαρουφάκη θα έχει τίτλο “Ο Πεντάμορφος και τα Τέρατα” κι αναμένεται να ολοκληρωθεί όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης υπογράψει το νέο μνημόνιο, οπότε θα ανακοινώσει ότι παρατάει το υπουργιλίκι και το γυρνάει στην ηθοποιία που του ταιριάζει περισσότερο.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, περίπου 28.000 νεαροί εισέβαλαν στο εστιατόριο και ρωτούσαν να μάθουν τί τρώει ο Γιάνης Βαρουφάκης και είναι τόσο δυνατός, ενώ ανάμεσά τους ήταν και οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης που επέμεναν να δειπνήσουν μαζί του, μετά τη χυλόπιτα που τους έριξε στη Λετονία.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γιάνη Βαρουφάκη, οι νεαροί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του αλλά ευτυχώς βρισκόταν στο εστιατόριο ο Προκόπης Παυλόπουλος που τους έδειρε όλους μόνος του χωρίς καν να σηκωθεί από την καρέκλα του.

Οι νεαροί είχαν απειλητικές διαθέσεις και καλυμμένα πρόσωπα αλλά ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε χρήση της υπερφυσικής ματιάς που διαθέτει και διέκρινε ανάμεσά τους τον Γερούν Ντάισελμπλουμ που κρατούσε έναν ελβετικό σουγιά και ήταν έτοιμος να τον μαχαιρώσει.

Αμέσως συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο εκατομμύρια αναρχικοί που λατρεύουν τον Υπουργό Οικονομικών και την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σχημάτισαν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τον Γιάνη Βαρουφάκη κι έφαγαν για πάρτη του από 28 μαχαιριές ο καθένας.

Αφού σαπάκιασαν στο ξύλο τον Ντάισελμπλουμ, οι αναρχικοί ρώτησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, γιατί η αγωνία του αναρχικού χώρου για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας είναι μεγάλη και τα σουβλάκια του Κάβουρα δεν έχουν πια τη γεύση που είχαν κάποτε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αντάλλαξε με τους αναρχικούς απόψεις σχετικά με το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο που ονειρεύονται κι υποσχέθηκε να μεταφέρει τις ιδέες τους στο Eurogroup, οπότε η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μπορεί να θεωρηθεί βέβαιη.

Μετά το τέλος της κουβέντας, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν έτοιμος να καβαλήσει τη μηχανή του και να πετάξει στους ουρανούς αλλά οι ιπτάμενοι αναρχικοί τον κάλεσαν να κάνει παρκούρ μαζί τους, οπότε ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε στη Δανάη να πάρει ταξί κι άραξε μέχρι το πρωί για μπύρες και μπάφους στο πάρκο Ναυαρίνου.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Οι πιο ψύχραιμες απόψεις του Μετώπου Κοινής Λογικής – που κατά κανόνα καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται – σχετικά με τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη κυμαίνονται μεταξύ του “Καλά να πάθει, τί δουλειά είχε στα Εξάρχεια υπουργός άνθρωπος, χάθηκε να πάει στη Γλυφάδα;” και του “Σταματήστε να πηγαίνετε στα Εξάρχεια ώστε να οδηγηθούν σε οικονομικό μαρασμό για να μάθουν τα αναρχοκομμούνια”. Την παράσταση φυσικά κλέβει και η χολιγουντιανή περιγραφή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στο facebook, η οποία προφανώς αποκαλύπτει αποσπάσματα από τη νέα ταινία του Γιάνη. Κατά τα άλλα, η αντίδραση του Βαρουφάκη ήταν υποδειγματική και οι δηλώσεις του ακόμα πιο υποδειγματικές. Τον αναρχικό χώρο αφήστε τον ήσυχο. Δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τις μαλακίες.)

Κερδίστε ένα δωρεάν δείπνο με τον Γιάνη και τη Δανάη στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges