Default Category

Ναρκωτικά υπάρχουν – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

January 21, 2015

Προεκλογικό προβληματισμό έχει δημιουργήσει στο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατη έρευνα του ΟΚΑΝΑ που αποκαλύπτει ότι οι ενήλικες έχουν αυξήσει δραματικά την κατανάλωση ποτών και ψυχοφαρμάκων το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου υπό την επήρεια αλκοόλ και χαπιών και να το ρίξουν κατά λάθος στη Νέα Δημοκρατία.

Η έρευνα επικεντρώνεται κυρίως στη συμπεριφορά των ανηλίκων απέναντι στα ναρκωτικά κι αυτό έχει τεράστια προεκλογική σημασία, αφού στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά και του Πάνου Καμμένου, οι γονείς πάνε στις κάλπες με ψηφοδέλτια σταυρωμένα από τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ανήλικοι θεωρούν πλέον “εκτός μόδας” την ηρωίνη, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που τα νήπια σούταραν τη δόση τους στο μάθημα της πλαστελίνης και τα 8χρονα αντάλλαζαν χαρτάκια της PANINI για να εξασφαλίσουν λίγο κρακ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τεράστιες ποσότητες ηρωίνης να μένουν απούλητες αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που καλύπτουν το κενό, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι θα συνεργαστεί “όπως ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη στο Γοργοπόταμο”, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η πρέζα στους ΑΝΕΛ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο – αν και δεν ξεκαθάρισε εάν θεωρεί τον εαυτό του Ζέρβα ή Βελουχιώτη.

Η έρευνα λέει ότι οι ανήλικοι στρέφονται στο χασίς κι αν είχαν δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζαν Γιώργο Παπανδρέου που υπόσχεται χόρτο για όλους, αν κι όλα δείχνουν ότι δε θα τηρήσει τίποτα από όσα λέει και θα το πίνει όλο μόνος του.

Οι ανήλικοι θεωρούν ότι το χασίς δεν προκαλεί εξάρτηση αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Γιωργάκη τα τελευταία χρόνια, αφού από το Καστελόριζο που το ξεκίνησε και μετά, δε μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα. Έχει πιει όλη την Αλβανία.

Όσον αφορά στους γονείς οι οποίοι ειδοποιούνται από την αστυνομία όταν οι παραβάτες είναι κάτω των 17 χρόνων, φαίνεται να πέφτουν από τα σύννεφα, αφού ανακαλύπτουν ότι μούλικα τούς κλέβουν τα ναρκωτικά που κρύβουν κάτω από το στρώμα, με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός των νοικοκυριών να πέφτει σταθερά έξω και να μην μένει καθόλου “σοκολάτα” για τον παππού και τη γιαγιά.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Νέα Δημοκρατία κυκλοφόρησε νέο προεκλογικό σποτ όπου ο Αντώνης Σαμαράς συμβουλεύει τους γονείς να βρουν καλύτερη κρυψώνα για τα ναρκωτικά τους ή ακόμα καλύτερα να τα βγάλουν στο εξωτερικό για να μην τους τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα χρησιμοποιήσει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Αυτό θα αφαιρέσει ένα μεγάλο όπλο από τη φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ στις διαπραγματεύσεις, αφού ο μόνος τρόπος να δεχτούν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε τις απαιτήσεις του Αλέξη Τσίπρα – δηλαδή τις απαιτήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη – είναι να τους κλειδώσει σε ένα δωμάτιο και να τους μαστουρώσει με καλαματιανό, ώστε να μην καταλαβαίνουν τί υπογράφουν.

H έρευνα συνεχίζει λέγοντας ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες ηρωίνης από την Αστυνομία έχουν μειωθεί αισθητά από το 2013 κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού οι μπάτσοι καβατζώνουν την ηρωίνη από τα πρεζάκια και την ξαναρίχνουν στην αγορά σε τιμές κόστους. Να ΄ναι καλά τα παιδιά!

Τέλος, η έρευνα αναφέρει ότι οι ανήλικοι προτιμούν την κοκαΐνη αλλά τη βρίσκουν πολύ ακριβή, οπότε ψηφίστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ που θα πάει τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ για να μπορούμε όλοι να αγοράζουμε την κοκαΐνη με τη σέσουλα και να τη δίνουμε κάθε πρωί στα παιδιά μας μαζί με το κολατσιό.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το κείμενο αυτό είχε γραφτεί πριν κυκλοφορήσει το βίντεο του Σαμαρά από το 2012 αλλά η φωτογραφία ταίριαξε κουτί. Ναι, Αντώνη, το νιώθουμε. Θα το νιώσεις κι εσύ. 4 και σήμερα.)

Χόρτο υπάρχει μπόλικο στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges