Default Category

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον σκελετό της Αμφίπολης

By Τhe Τhree Μooges

November 12, 2014

Από το Skouliki Tom

Παγκόσμια χαρά έχει σκορπίσει η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού που λέει ότι κάτω από το δάπεδο του τρίτου θαλάμου στην Αμφίπολη βρέθηκε τάφος σε σχήμα κούπας που κάνει καρέ με ένα μπαστούνι, ένα σπαθί κι ένα καρό που βρέθηκαν διάσπαρτα τριγύρω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέσα στον τάφο βρέθηκε σχεδόν άρτιος ανθρώπινος σκελετός, αν κι η πραγματική είδηση θα ήταν να βρισκόταν σκελετός δεινοσαύρου, ενώ οι αρχαιολόγοι επιβεβαιώνουν ότι ο σκελετός είναι εντελώς νεκρός, παρά τις προσπάθειες που έκαναν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Με εντολή Σαμαρά, ο σκελετός του νεκρού θα μεταφερθεί σε κυβερνητικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει ελληνικό DNA κι αθάνατη ελληνική ψυχή, αφού η Άννα Παναγιωταρέα διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με την ελληνικότητα του ποδιού του.

Παράλληλα, πλησίον του σκελετού βρέθηκαν καρφιά – πιθανότατα από ασήμι -, γεγονός που οδηγεί την επιστημονική ομάδα της κας Περιστέρη στο συμπέρασμα ότι ο σκελετός ανήκει σε αρχαίο βρυκόλακα που στοίχειωνε την περιοχή της Αμφίπολης και ρουφούσε το αίμα των κατοίκων της με καλαμάκι.

Βέβαια, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο σκελετός βρίσκεται ο μίσος μέσα κι ο μισός έξω από τον τάφο, η καλή φίλη Σοφία Λαμπίκη – που λατρεύει τις χολιγουντιανές ταινίες – υποστηρίζει ότι δεν αποκλείεται ο σκελετός να ανήκει σε κάναν τυμβωρύχο που δεν τα βρήκε με το συνεταίρο του, ο οποίος τον κοπάνησε στο κεφάλι και τον παράτησε εκεί για να αρπάξει όλη τη λεία και να τη φάει μόνος του στις πουτάνες και στα ναρκωτικά.

O Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας τόνισε ότι το υπουργείο του βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να ελεγχθεί το φορολογικό παρελθόν του νεκρού, αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είχε δηλώσει την έδρα της πολυεθνικής του στο Λουξεμβούργο, προκειμένου να φοροαποφεύγει παρέα με τη Eurobank, την Wind και την Coca Cola.

Εν τω μεταξύ, κύκλοι της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψη του σκελετού στην Αμφίπολη είναι επικοινωνιακό τρικ της Κυβέρνησης, ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη συγκλονιστική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει κυβέρνηση, δε θα δεχθεί ούτε προαπαιτούμενα, ούτε απαιτούμενα.

Αλέξη Τσίπρα, μας γονάτισες. Θα σε ψηφίσουμε σίγουρα.

Το μόνο που απομένει είναι δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που θα λέει ότι μπορεί να βρέθηκε ο σκελετός στον τάφο της Αμφίπολης αλλά οι σκελετοί στις ντουλάπες της Κυβέρνησης είναι καλά κρυμμένοι, ώστε να ξεπεράσουμε σε γραφικότητα τα σοκάκια της Μονεμβασιάς.

Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα. Μοιάζει με τεράστια τάξη νηπιαγωγείου.

by To Skouliki Tom

(Ανηθικό δίδαγμα: Επειδή είμαι σκουλήκι που παραδέχεται τα λάθη του, παίρνω πίσω το κακόβουλο κείμενο που είχα γράψει τις προάλλες, ότι δηλαδή ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι τάφος, αφού δεν υπάρχει νεκρός. Εκτός αν αποδειχτεί τελικά ότι είχα δίκιο και ο νεκρός “φυτεύτηκε”. Άντε καλέ! Τους έχετε για τόσο αδίστακτους;)

Οι σκελετοί μας είναι καλά κρυμμένοι στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges