Επικαιρότητα

Καρατζαφέρης: “Φάτε πατριωτισμό. Εγώ θα φάω 1,5 εκ. ευρώ”

By N.

November 11, 2014

Την Κυριακή η Real News αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ελέγχεται από την εισαγγελία για μίζα 1,5 εκ ευρώ που βρέθηκε σε offshore εταιρεία στην οποία φαίνεται συνδικαιούχος με τον γιο του, Γιάννη. Η μίζα αφορούσε την υπογραφή σύμβασης για την αγορά ελικοπτέρων Superpuma τον Δεκέμβριο του 2000 και η διαδρομή της έχει ως εξής:

Στην δήλωσή του ο Καρατζαφέρης δεν διέψευσε τίποτα, παρά μόνο προανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ άφησε να εννοηθεί, ότι πάνω που έραβε και το κουστούμι της επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία, κάποιος επιδιώκει να τον εξοντώσει.

Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν υπό τον μανδύα του “πατριώτη” πολιτικού.

Και έτσι, βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση, που ο  “πατριώτης” Καρατζαφέρης παίρνει μίζες και τις βάζει σε offshore, αλλά το πρόβλημα της χώρας είναι οι μετανάστες. Ο ίδιος “πατριώτης” ψηφίζει μνημόνια και συγκυβερνάει με τραπεζίτες, αλλά η καταστροφή της πατρίδας θα έρθει από την Αριστερά.

Είναι βέβαιο, όμως, ότι όσο αντισυστημικός είναι ο Κασιδιάρης, όταν συνομιλεί με τον Μπαλτάκο, άλλο τόσο πατριώτης είναι και ο Καρατζαφέρης με τις μίζες και τις offshore.