Default Category

Ιπτάμενοι αναρχικοί (εκτενές φωτορεπορτάζ) – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

December 08, 2014

Εφιαλτική αποδείχτηκε η προχθεσινή νύχτα για τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αφού, εκτός τους κλασικούς σεσημασμένους κουκουλοφόρους που αντιμετωπίζουν συνήθως, είχαν να κάνουν με ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες ιπτάμενων αναρχικών οι οποίες πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα δημιουργώντας σμήνη από παρκουρίστας που κάλυπταν τον ουρανό των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το αερομεταφερόμενο τάγμα των αναρχικών προσγειώθηκε στις ταράτσες με αλεξίπτωτα πραγματοποιώντας άλμα από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, ενώ κουβαλούσε μαζί του εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, μολότοφ εξωγήινης τεχνολογίας.

Στο πλευρό των αναρχικών τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι των Εξαρχείων που είχαν μαζέψει τις μπουγάδες τους από τις ταράτσες για να μην χτυπήσει κανάς χριστιανός, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προμήθευαν τους αναρχικούς με μπέρτες για να πετάξουν πάνω από τα κεφάλια των σαστισμένων αστυνομικών και να καταδιώξουν το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι που πετούσαν έπιπλα από τα μπαλκόνια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με έναν άνδρα τον ΜΑΤ να δέχεται έναν καταψύκτη στο κεφάλι και να μένει παγωτό.

Όπως ήταν φυσικό, η εναέρια κυκλοφορία πάνω από τα Εξάρχεια διακόπηκε για αρκετές ώρες προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, με δεκάδες αεροπλάνα να πραγματοποιούν αναγκαστική προσγείωση στην Πανεπιστημίου.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες κατέκλυσαν τα social media με ντοκουμέντα της αναρχικής βαρβαρότητας.

Σαν καλό καθεστωτικό σκουλήκι που είμαι, επέλεξα να σας παρουσιάσω τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της προχθεσινής βίας των αναρχικών που αν μη τι άλλο καταδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη για ακόμα σκληρότερη καταστολή εκ μέρους της Αστυνομίας.

Assassin’s Creed Exarchia Edition: Iπτάμενος αναρχικός επιχειρεί βουτιά θανάτου εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

 

Μια νέα μέθοδο ακολούθησαν οι ομάδες των αντιεξουσιαστών στις μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις, αφού, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αναρχικοί ήταν εξοπλισμένοι με την ομπρέλα της Mary Poppins και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα τραγουδώντας Chim Chim Cheree

 

Δυναμικό παρόν στα προχθεσινά επεισόδια έδωσε κι ο Spiderman – κατά κόσμον Πήτερ Πάρκερ – που κατεύθυνε τις ομάδες των ιπτάμενων αναρχικών πηδώντας από πολυκατοικία σε πολυκατοικία.
Επίθεση αντιεξουσιαστών κατά των ΜΑΤ με ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα των Εξαρχείων.

 

Τάγμα αερομεταφερόμενων αναρχικών φυγαδεύει εξωγήινο πετώντας πάνω από το δάσος των Εξαρχείων.
Επειδή όμως ως συνήθως στην Ελλάδα η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, σας άφησα το καλύτερο για το τέλος. Το πραγματικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Καλή διασκέδαση!
by To Skouliki Tom
YΓ: Θερμή παράκληση να καθαριστούν οι ταράτσες των Εξαρχείων από τους ιπτάμενους αναρχικούς. Θέλει να βγει ο Μαραβέγιας σήμερα που ‘ναι Δευτέρα και να φασώσει το κορίτσι του σε ταράτσα.
Η ιπτάμενη σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges