Επικαιρότητα

Η ΝΔ που κάνει τον Παττακό περήφανο

By N.

November 17, 2014

Ανοιχτά φιλοχουντικός έχει υπάρξει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι τουλάχιστον ιστορική ειρωνεία και τεράστια (πολιτική) ύβρις να εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά το βασικό κυβερνητικό κόμμα από έναν οπαδό της Χούντας και υβριστή των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Η πρόσφατη δημοσιότητα που έλαβε το ακροδεξιό παραλήρημα κάποιας ΟΝΝΕΔίτισας Παπαγγέλη, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η ΝΔ σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο πολιτικού προσωπικού ψιθυρίζει τις εμετικές θέσεις που υποστήριζε φωναχτά η Χρυσή Αυγή.

Γεωργιάδης, Βορίδης, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος, Μπακογιάννη, Κικίλιας, Ψωμιάδης και αρκετοί ακόμα βουλευτές και στελέχη της ΝΔ έχουν κατά καιρούς υπερασπιστεί, συγκαλύψει, εκλογικεύσει, προπαγανδίσει θέσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν τον Σ. Παττακό να τους στείλει γράμμα ευγνωμοσύνης, θαυμασμού και εκτίμησης…

”Πάμε τώρα λίγο στην επέτειο, την σημερινή: 17 Νοεμβρίου. Είναι ο ιδρυτικός πολιτικό μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς στην Ελλάδα.

Όταν γίνονται διάφορες συζητήσεις για το κρυφό σχολειό βγαίνουν κάποιο μαλλιάδες, άπλυτοι και αξύριστοι όπως είναι αυτοί, καθηγητές οι περισσότεροι στα σχολεία δυστυχώς.

‘Οταν μιλάς για το Πολυτεχνείο η ιστορική και επιστημονική ακρίβεια και εγκυρότητα πάει περίπατο: Τι; Τολμάς και αμφισβητείς τους νεκρούς του Πολυτεχνείου; Επειδή δεν αντέχω τα παραμύθια, να το ξεκαθαρίσουμε δημοσίως: Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Ούτε ένας!”