Επικαιρότητα

Ζωή: Ο Τσίπρας λειτουργούσε κατά παραγγελία των δανειστών

By N.

September 11, 2015

Οξύτατη επίθεση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις πρακτικές του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι λειτουργούσε κατά παραγγελία των δανειστών και πως ”θυμίζει λίγο το γύψο του Παπαδόπουλου”.

Επίσης, μίλησε για δοτούς της ”ομάδας Μαξίμου” στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ και για πρακτικές εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.

 

“Δεν είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού επ’ ουδενί το κοινοβούλιο να καταργηθεί όπως καταργήθηκε και να παραδοθεί σαν μια σφραγίδα στα χέρια των δανειστών για να σφραγίζουν τα κελεύσματά τους. Να νομοθετεί κατά παραγγελία, συγκεκριμένες μέρες, να ψηφίζει κείμενα που δεν έχουν γράψει ούτε υπουργοί ούτε επεξεργαστεί οι βουλευτές, να ακυρώνει διατάξεις και νόμους που είχε ψηφίσει πριν από λίγο μόλις καιρό και να δεσμεύεται να μην ξανανομοθετήσει εάν δεν εγκρίνουν προκαταβολικά οι δανειστές τα νομοθετικά κείμενα. Αυτό είναι μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατικής λειτουργίας και δεν μπορεί να λέει ένας πολιτικός αρχηγός και μάλιστα ένας πρωθυπουργός ότι αυτό είναι για το καλό μας. Αυτό θυμίζει λίγο το “γύψο” του Παπαδόπουλου και δεν μπορεί να ακούμε τέτοιου είδους απλουστευτικές και επικίνδυνες προσεγγίσεις από εκείνους υπηρέτησαν ένα άλλο σχέδιο και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη”, ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm.

Μιλώντας για την «ομάδα του Μαξίμου» ανέφερε ότι «τοποθέτησε δοτούς στην εκλογική λίστα για να περάσουν μπροστά οι υπουργοί και όχι όσοι εξελέγησαν από το λαό» και ότι «θέλησε να ξεγελάσει το λαό με τη γρήγορη διάλυση της Βουλής προκειμένου να μην αντιληφθεί τα δεινά του τρίτου μνημονίου».

Σχετικά με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε ότι “η ΛΑΕ σεβάστηκε τη λαϊκή εντολή και έτσι όπου υπήρχαν εκλεγμένοι βουλευτές με την ψήφο του λαού πριν από οκτώ μόλις μήνες τοποθετήθηκαν επικεφαλής και τοποθετήθηκαν με τη σειρά που είχαν εκλεγεί”.