Default Category

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ιρλανδία – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

May 25, 2015

Η Ιρλανδία έγινε το Σάββατο η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέτρεψε με δημοψήφισμα (62%) το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, γυρίζοντας την πλάτη στο συντηρητισμό που ενσαρκώνεται από την Καθολική Εκκλησία, οπότε ευτυχώς που έγινε το Σχίσμα πριν από 800 χρόνια κι εμείς έχουμε Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία είναι πολύ προοδευτική και gay friendly.

Παράλληλα, η Ιρλανδία έγινε μόλις η 19η χώρα παγκοσμίως που νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων κι αυτό δείχνει πόσο πίσω είναι οι Ιρλανδοί, αφού εν έτη 2015 μιλάνε ακόμα για το γάμο, έναν παρωχημένο θεσμό που καταπιέζει την ελευθερία του ατόμου και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κέρατο.

Μάλιστα, οι 14 από τις 19 χώρες που έχουν νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ανήκουν στην Ευρώπη, ενώ τις προάλλες παντρεύτηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τον αγαπημένο του, οπότε βγαίνουν προφητικά και τα λόγια του Νίκου Νικολόπουλου που είχε προβλέψει ότι από Ευρώπη των λαών μετατρεπόμαστε σε Ευρώπη των πουσταριών. Υπάρχει σχέδιο! Θέλουν να μας κάνουν όλους κωλομπαράδες! ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!!111ΕΝΑΕΝΑΔΥΟ

Βέβαια, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, αφού η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και προτιμάει να κάνει βόλτες στα νοσοκομεία τα κόκαλα ενός πτώματος 18 αιώνων.

Ή ανθρώπινα δικαιώματα θα έχεις ή τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Και τα δύο μαζί δε γίνεται.

Επιπλέον, στην Ελλάδα δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, αφού οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται κανονικά στη χώρα μας εδώ και αιώνες. Απλά παντρεύονται άτομα του αντίθετου φύλου.

Το παπαδαριό της χώρας απειλεί θεούς και δαίμονες σε περίπτωση που κάποια ελληνική κυβέρνηση τολμήσει να θέσει ζήτημα γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων αλλά αυτό συμβαίνει γιατί κανείς δεν έχει κάτσει να εξηγήσει στους τραγόπαπες ότι μια τέτοια απόφαση θα φέρει ζεστό κι αφορολόγητο χρήμα στα ταμεία της Εκκλησίας.

Μόνο από τους γάμους μεταξύ των παπάδων θα βγάλουν εκατομμύρια.

Ευτυχώς πάντως που στην Ελλάδα δεν κάνουμε δημοψηφίσματα για τέτοια ασήμαντα θέματα – όπως και για κανένα θέμα γενικότερα -, αφού θα πήγαιναν όλα τα ομοφοβικά ούγκανα – κρυφογκέι είναι όλοι αυτοί να ξέρετε – και θα ψήφιζαν κατά.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια μοναδική ευκαιρία να τερματίσει δια παντός τις συζητήσεις περί γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων και επιστροφής στη δραχμή, κάνοντας ένα δημοψήφισμα και για τα δύο.

Το ερώτημα μπορεί να τεθεί ως εξής: παραμονή στο ευρώ ή να παντρεύονται και οι πούστηδες;

Αλέξη, θα σε παρακαλάνε οι χριστιανοταλιμπάν να υπογράψεις.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Είναι πλέον προφανές και στον τελευταίο καθυστερημένο ότι στην μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει γίνει Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους και οι επιθέσεις εναντίον ομοφυλόφιλων είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε καν για ανθρώπους. Όχι όσο παραμένουμε ζώα.)

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges