Default Category

Δώστε στην Κουτσούμπα ένα μπάφο να δει την Παναγιωταρέα να βγαίνει από τον Τάφο – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

May 06, 2015

Αύριο Πέμπτη 7 Μαΐου στις 9 το πρωί στο κτίριο 4 της Ευελπίδων, η Δέσποινα Κουτσούμπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Μαμ-Ρα της δημοσιογραφίας, την Υπεύθυνη Τάφου Άννα Παναγιωταρέα.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα είναι κατηγορούμενη ύστερα από αγωγή της Άννας Παναγιωταρέα, η οποία ζητάει χρηματική αποζημίωση 15.000 ευρώ και δημόσιο λιθοβολισμό της Δέσποινας Κουτσούμπα στην πλατεία Συντάγματος.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στο κατηγορητήριό της ο φονικός σεισμός στο Νεπάλ και όλες οι δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, τον οποίο πολλάκις έχει λοιδορήσει και ωθήσει, μέσω του ψυχολογικού πολέμου που ασκεί εις βάρος του, σε απονενοημένες πράξεις και δηλώσεις.

Μπορεί η Άννα Παναγιωταρέα να είχε γίνει το μεγαλύτερο ανέκδοτο της χώρας όταν πόζαρε δίπλα στις Καρυάτιδες της Αμφίπολης περιμένοντας τον Μέγα Αλέξανδρο να βγει από τον Τάφο αλλά αυτό που την ενόχλησε ήταν δύο αναρτήσεις της Δέσποινας Κουτσούμπα στο facebook.

Παρεμπιπτόντως, να ξέρετε ότι το facebook λογίζεται από την Άννα Παναγιωταρέα ως Τύπος.

Η Άννα Παναγιωταρέα αποτελεί μοναδική περίπτωση δημοσιογράφου, αφού έχει καταφέρει να καταλάβει καίρια πόστα σε όλες τις κυβερνήσεις χωρίς κανένα απολύτως προσόν, αποτελώντας έτσι φωτεινό παράδειγμα της Δημοκρατίας που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, σε αντίθεση με τη Δέσποινα Κουτσούμπα, η οποία, κάνοντας κατάπτυστη χρήση του πτυχίου της, κατόρθωσε να αναδειχθεί σε Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και να αναρριχηθεί στα ανώτατα κλιμάκια του αναρχοκομμουνιστικού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο πλευρό της Δέσποινας Κουτσούμπα θα βρεθούν οι τρομοκράτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι αρχαιολόγοι που πραγματοποιούν αύριο στάση εργασίας, ενώ στο πλευρό της Άννας Παναγιωταρέα δε θα βρεθεί κανένας, εκτός από εμένα, το καθεστωτικό Skouliki Tom.

Κόντρα στα διαπλεκόμενα συμφέροντα που θέλουν την Άννα Παναγιωταρέα να γίνεται ο περίγελος των Δικαστηρίων και στον Γιάννη Πρετεντέρη που με θράσος δηλώνει “Je suis Despina”, το Τρίο Μούτζες καταδικάζει την αυριανή διαδικασία που μόνο στόχο έχει να επισκιάσει τη δίκη των ναζί, η οποία “εντελώς τυχαία” ξεκινάει την ίδια μέρα.

Εντελώς τυχαία βέβαια μόνο στα χαρτιά, αφού ποιος ξέρει τί νήματα κίνησε το βαθύ κράτος του οποίου ηγείται η Δέσποινα Κουτσούμπα, ώστε να βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής και να κλέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Και μετά κάποιοι λένε για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 4 ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!!!

ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΦΕΣ ΜΑΣ ΑΣΠΡΕΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ!!!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Όταν ήρθαν για τον Λεωνίδα Μπόμπολα δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν κρατικοδίαιτος εργολάβος. Όταν ήρθαν για την Άννα Παναγιωταρέα δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν στα payroll των προηγούμενων κυβερνήσεων. Όταν ήρθαν για μένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.)

Μηνύματα αλληλεγγύης για την Άννα Παναγιωταρέα στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges